Zwangerschap en Newborn fotoreportage

Jullie zijn zwanger! Wat een bijzondere periode breekt er voor jullie aan. Deze periode is zo bijzonder dat dit mooi is om voor altijd vast te leggen met mooie sfeervolle foto’s en als resultaat een prachtig album.

Een zwangerschap en newborn fotoreportage is een pakket met daarin 2 fotoreportages. Voor de zwangerschap fotoshoot maken we een afspraak rond de 34 weken omdat jullie buikje dan mooi rond is. Deze fotoreportage is mogelijk op locatie Eindhoven of in de studio. De newborn fotoreportage is altijd in mijn verwarmde studio met alle materialen bij de hand. Jullie kunnen dan rustig genieten van jullie baby terwijl ik mooie foto’s maak.  

Zwangerschap en Newborn |  €225

 

2 fotoreportages namelijk een zwangerschap en newborn

1 x 1 uur  en 1 x 2 uur fotografie

Gallery met in totaal 40 foto’s om uit te kiezen

(20 zwangerschap en 20 newborn)

Aanvullend kun je tijdens de bestelsessie het fotopakket met digitale foto’s en het bijbehorende fotoboek bestellen

Gratis bestelsessie met advies over de producten

Ben je vaste klant dan krijg je bij iedere nieuwe boeking 10% korting op deze opnamekosten

ZWANGERSCHAP

De zwangerschap fotoreportage kan zowel op locatie als in de studio gemaakt worden bij een zwangerschap tussen de 32-35 weken. Je buikje is dan mooi rond en het kindje is dan nog niet ingedaald. In de studio kan ik gebruik maken van diverse achtergrond kleuren, ik werk voornamelijk met de witte en zwarte achtergronden.

 

NEWBORN

Nadat de baby geboren is komen jullie naar de studio voor de fotoreportage, deze duurt ca. 1,5-2 uur. Jullie kiezen vooraf jullie kleuren en stijl uit zoals bv veel zwart/wit foto’s, liever witte kleuren of juist liever het gebruik van neutrale kleuren, etc. Jullie kleurenwens hebben jullie voor de fotoreportage doorgegeven zodat ik op de ochtend van de fotoshoot al wat spulletjes klaar heb gezet. 

Mijn stijl van fotograferen is veelal met het gebruik van de kleuren bruin/creme/wit/zwart. Om de gehele fotoserie een geheel te laten vormen kiezen we voor alle achtergronden (baby en gezin) dezelfde kleur, hiermee creëer je een mooie samenhangende fotoreeks. 

 

BESTELSESSIE

Na de fotoreportage maken we 2 weken later een afspraak voor een bestelsessie in de studio.  Jullie zien de foto’s dan voor het eerst en kunnen dan bepalen welke foto’s jullie graag in een fotoalbum verwerkt willen hebben of welke foto’s jullie willen gebruiken voor een luxe wandproduct. Meer informatie over product prijzen kun je vinden in het menu onder Investering. 

FOTOPAKKETTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitiale foto’s willen bestellen.

Foto’s van jullie trots wil je graag aan de hele wereld laten zien. Je bent trots, je bent een ouder die verliefd is op zijn of haar kind. Verstop die foto’s dan niet op de computer maar laat ze zien!

Na de fotoreportage maken we na 2 weken een afspraak in de studio om de gemaakt foto’s te bekijken. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt in een fotopakket kunnen jullie geheel vrijblijvend extra foto’s of een luxe foto album of wanddecoratie bestellen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en prijzen. 

AANVULLENDE PRODUCTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitiale foto’s willen bestellen.

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's en overige cadeau artikelen

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Zwangerschap foto's bekijken

Newborn foto's bekijken

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 - 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This