+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Prijzen zwangerschap fotoshoot

   Jullie zijn zwanger! Wat een bijzondere periode breekt er voor jullie aan! Het bolle buikje wordt mooi rond en straks mogen jullie het kindje verwelkomen. Deze korte periode van zwanger zijn is er eentje die je snel vergeet. Laat daarom jullie buikje vastleggen door een professionele zwangerschaps fotograaf op locatie of in de studio. Een zwangerschap fotoshoot is niet alleen mooi voor nu maar zeker ook voor later als jullie het fotoboek samen met jullie kind bekijken.

   FOTOSHOOT PAKKETTEN

   PRAKTISCHE INFORMATIE

   Met hoeveel weken de fotoshoot?

   Voor een zwangerschap fotoshoot maak ik een afspraak tussen de 32-35 weken zwangerschap omdat jullie buikje dan mooi rond is. Deze fotoshoot is mogelijk op locatie Eindhoven (excl. reiskosten) of in mijn studio.

   Fotoshoot op locatie of in de studio?

   De zwangerschap fotoshoot kan zowel op locatie in Eindhoven als in de studio gemaakt worden bij een zwangerschapsduur tussen de 32-35 weken. Je buikje is dan mooi rond en het kindje is dan nog niet ingedaald. In de studio kan ik gebruik maken van diverse achtergrond kleuren, 

   Moeten we reserveren?

   Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda dan raad ik zeker aan om te reserveren. Ik vraag voor een reservering een aanbetaling van €100. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf beslissen welk fotopakket jullie graag willen bestellen, dit kan zijn pakket GELIEFD, GEKOESTERD of BEWONDERD. De aanbetalingskosten worden in mindering gebracht op het pakket wat jullie uiteindelijk kiezen.

   Bestellen

   Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik ga bewerken. Deze foto’s zet ik online voor jullie zodat jullie deze thuis op de bank kunnen bekijken. Jullie beslissen dan welk fotopakket jullie willen bestellen.

   Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf bekijken welk fotopakket bij jullie wensen past. In alle fotopakketten zitten een aantal digitale foto’s en een fotoalbum. Bij het reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van €100, de reservering is pas definitief als deze is voldaan. Eventueel kunnen jullie aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s bestellen om bijvoorbeeld weg te geven aan opa en oma.

   CONTACTFORMULIER

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This