Newborn Fotoshoot prijzen

Een newborn fotoreportage wordt gemaakt in mijn heerlijk verwarmde en hygiënisch schone fotostudio waar ik alles bij de hand heb zoals kleedjes, doekjes, mandjes, etc.  Met mijn oog voor detail, mijn 7 jaar ervaring en engelengeduld zal ik de baby neerleggen en fotograferen.

Uiteraard zal de baby bepalen hoe de fotoshoot zal verlopen. Soms wil de baby graag wat extra eten voordat ze lekker rustig willen liggen en de andere baby wil juist liever eerst even geknuffeld worden door papa of mama. Daar nemen we gewoon de tijd voor!

Newborn Fotoshoot

Fotoshoot in de studio

Gebruik van alle materialen en accessoires in de studio

2 uur fotografie in de studio met engelengeduld en 7 jaar ervaring

Gallery met ca 20 foto’s om uit te kiezen

Fotopakketten waaruit je kunt kiezen zijn Geliefd, Gekoesterd of Bewonderd

 

Moeten we reserveren?

Reserveren voor een newborn fotoshoot is zeker aan te raden omdat ik beperkt ben in het aantal plekjes in mijn agenda. Voor een reservering vraag ik een aanbetaling van €100. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf beslissen welk fotopakket jullie graag willen bestellen, dit kan zijn pakket GELIEFD, GEKOESTERD of BEWONDERD. De aanbetalingskosten worden in mindering gebracht op het pakket wat jullie uiteindelijk voor kiezen.

Welke leeftijd is een newborn?

De fotoreportage wordt gemaakt wanneer jullie baby tussen de 8 en ca. 14 dagen oud is. Een baby is namelijk in deze eerste weken nog heerlijk rustig en slaapt veel. Deze pure eerste dagen na de geboorte zijn uniek en zijn ook weer snel verdwenen zodra ze gaan groeien. Na die eerste weken worden baby’s alerter op hun omgeving en zijn ze vaker wakker maar ook de bottenstructuur van de baby gaat uitharden waardoor ze minder flexibel zijn.

Wanneer plannen we de afspraak in?

Nadat jullie baby geboren nemen jullie binnen 48 uur contact met mij op voor het maken van een afspraak. Ik geef jullie dan een dag door dat de fotoshoot plaats kan vinden. Let op: de fotoshoot kan alleen van maandag tot en met vrijdag ingepland worden en niet in het weekend.

Wanneer kiezen we het fotopakket?

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik netjes bewerk. Daarna zet ik de foto’s online zodat jullie thuis op de bank de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Jullie kunnen zelf aangeven welk fotopakket jullie uiteindelijk willen kiezen.

Willen jullie meer newborn foto’s bekijken, klik dan hier.

In de afgelopen jaren heb ik veel tips en antwoorden op vragen verzameld en deze verwerkt in een blog. Je kunt mijn blog hier lezen.

FOTOPAKKETTEN:

Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf bekijken welk fotopakket bij jullie wensen past. In alle fotopakketten zitten een aantal digitale foto’s en een fotoalbum. Bij het reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van €100, de reservering is pas definitief als deze is voldaan. Eventueel kunnen jullie aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s bestellen om bijvoorbeeld weg te geven aan opa en oma.

AANVULLENDE PRODUCTEN

Na bestelling van het fotopakket kunnen jullie ook extra fotoboeken, muurdecoratie of digitale foto’s bestellen voor bijvoorbeeld opa en oma.

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's en overige cadeau artikelen

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Newborn foto's bekijken

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This