+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Wat kost een newborn fotoshoot

   Een newborn fotoreportage wordt gemaakt in mijn heerlijk verwarmde en hygiënisch schone fotostudio waar ik alles bij de hand heb zoals kleedjes, doekjes, mandjes, etc.  Met mijn oog voor detail, mijn 10 jaar ervaring en engelengeduld zal ik de baby fotograferen.

   Uiteraard zal de baby bepalen hoe de fotoshoot zal verlopen. Soms wil de baby graag wat extra eten voordat ze lekker rustig willen liggen en de andere baby wil juist liever eerst even geknuffeld worden door papa of mama. Daar nemen we gewoon de tijd voor!

   FOTOPAKKETTEN

   Na de fotoshoot ga ik de foto’s selecteren en bewerken. Alleen de mooiste foto’s komen online. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf bekijken welk fotopakket bij jullie wensen past. In alle fotopakketten zitten een aantal digitale foto’s en een fotoalbum. Eventueel kunnen jullie aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s bestellen om bijvoorbeeld weg te geven aan opa en oma.

   Newborn dochtertje
   Newborn fotoshoot baby jongen

   Praktische informatie

   Moeten we reserveren?

   Reserveren voor een newborn fotoshoot is zeker aan te raden omdat ik beperkt ben in het aantal plekjes in mijn agenda. Voor een reservering vraag ik een aanbetaling van €100. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf beslissen welk fotopakket jullie graag willen bestellen, dit kan zijn pakket GELIEFD, GEKOESTERD of BEWONDERD. De aanbetalingskosten worden in mindering gebracht op het pakket wat jullie uiteindelijk voor kiezen.

   Welke leeftijd is een newborn?

   De fotoreportage wordt gemaakt wanneer jullie baby tussen de 8 en ca. 14 dagen oud is. Een baby is namelijk in deze eerste weken nog heerlijk rustig en slaapt veel. Deze pure eerste dagen na de geboorte zijn uniek en zijn ook weer snel verdwenen zodra ze gaan groeien. Na die eerste weken worden baby’s alerter op hun omgeving en zijn ze vaker wakker maar ook de bottenstructuur van de baby gaat uitharden waardoor ze minder flexibel zijn.

   Wanneer plannen we de afspraak in?

   Nadat jullie baby geboren nemen jullie binnen 48 uur contact met mij op voor het maken van een afspraak. Ik geef jullie dan een dag door dat de fotoshoot plaats kan vinden. Let op: de fotoshoot kan alleen van maandag tot en met vrijdag ingepland worden en niet in het weekend.

   Wanneer kiezen we het fotopakket?

   Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik netjes bewerk. Daarna zet ik de foto’s online zodat jullie thuis op de bank de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Jullie kunnen zelf aangeven welk fotopakket jullie uiteindelijk willen kiezen.

   In de afgelopen jaren heb ik veel tips en antwoorden op vragen verzameld en deze verwerkt in een blog met 26 tips.  Je kunt mijn blog hier lezen.

   CONTACTFORMULIER

   Volg je mij ook al op social media? 

   Pin It on Pinterest

   Share This