Prijzen familie fotoshoot

Kinderen vinden foto’s kijken erg leuk. Zeker als ze wat ouder worden en ze terug kunnen kijken naar toen ze klein waren.  Met een familie fotoshoot gaan jullie herinnering samen maken die ik vastleg met mijn camera. Geen statische foto’s maar zoals jullie echt zijn. Dus lekker wandelend, spelend, etc.

Bij elke fotoshootpakket krijg je een luxe fotoalbum met daarin jullie herinnering voor altijd vastgelegd.

FAMILIE fotoshoot

Fotoreportage op locatie (excl. reiskosten)

1 uur fotografie

Gallery met ca. 30 foto’s om uit te kiezen

Fotopakket mogelijkheden Geliefd / Gekoesterd / Bewonderd

 

Ben je vaste klant dan krijg je bij iedere nieuwe boeking 5% korting op het gekozen fotopakket

Fotoshoot tijdsduur

Op de dag van de fotoshoot komen jullie naar de afgesproken locatie in of rondom Eidhoven. We maken een wandeling van 1 uur door het park/bos. 

Spontane foto’s

Hoe ga ik te werk? Ik werk tijdens de fotoshoot toe naar spontane reacties. Jullie vragen je misschien af hoe ik dat doe? Ik werk met opdrachten en vragen stellen. De reactie die jullie hierop laten zien leg ik vast met mijn camera. Het is gezellig samenzijn die jullie als gezin gaan beleven en ik hoor vaak terug dat de kinderen het zo gezellig vonden tijdens de fotoshoot. Dus geen verplichtingen maar een ontspannen wandeling!

Reserveren

Voor een reservering vraag ik een aanbetaling van €100. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf beslissen welk fotopakket jullie graag willen bestellen, dit kan zijn pakket GELIEFD, GEKOESTERD of BEWONDERD. De aanbetalingskosten worden in mindering gebracht op het pakket wat jullie uiteindelijk kiezen.

Bestellen

 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik netjes bewerk. Daarna zet ik de foto’s online zodat jullie thuis op de bank de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Jullie kunnen zelf aangeven welk fotopakket jullie uiteindelijk willen kiezen.

Willen jullie meer familie foto’s bekijken, klik dan hier.

In de afgelopen jaren heb ik veel tips en antwoorden op vragen verzameld en deze verwerkt in een blog. Je kunt mijn blog hier lezen.

FOTOSHOOT PAKKETTEN

 

Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf bekijken welk fotopakket bij jullie wensen past. In alle fotopakketten zitten een aantal digitale foto’s en een fotoalbum. Bij het reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van €100, de reservering is pas definitief als deze is voldaan. Eventueel kunnen jullie aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s bestellen om bijvoorbeeld weg te geven aan opa en oma.

AANVULLENDE PRODUCTEN

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's en overige cadeau artikelen

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Familie foto's bekijken

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This