+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Prijzen gezins fotoshoot

   Kinderen vinden foto’s kijken erg leuk. Zeker als ze wat ouder worden en ze terug kunnen kijken naar toen ze klein waren.  Met een familie fotoshoot gaan jullie een herinnering samen maken die ik vastleg met mijn camera. Geen statische foto’s maar zoals jullie echt zijn. Dus lekker wandelend, spelend, etc.

   Bij elke fotoshootpakket krijg je een fotoalbum met daarin jullie herinnering voor altijd vastgelegd.

   Een een familie fotoshoot is bedoeld voor een enkel gezin tot maximaal 6 personen. Ik maak geen fotoshoots van families (meerdere gezinnen samen) of andere grote groepen.

   FOTOSHOOT PAKKET

   GEZINS FOTOSHOOT (1 gezin)

    

   Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf bekijken welk fotopakket bij jullie wensen past. In alle fotopakketten zitten een aantal digitale foto’s en een fotoalbum. Bij het reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van €100, de reservering is pas definitief als deze is voldaan. Eventueel kunnen jullie aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s bestellen om bijvoorbeeld weg te geven aan opa en oma.

   Gezin fotoshoot Eindhoven
   Gezin fotoshoot Eindhoven
   Gezin fotoshoot Eindhoven

   Fotoshoot tijdsduur

   Op de dag van de fotoshoot komen jullie naar de afgesproken locatie in of rondom Eindhoven. We maken een wandeling van 1 uur door het park/bos.

   Spontane foto’s

   Hoe ga ik te werk? Ik werk tijdens de fotoshoot toe naar spontane reacties. Jullie vragen je misschien af hoe ik dat doe? Ik werk met opdrachten en vragen stellen. De reactie die jullie hierop laten zien leg ik vast met mijn camera. Het is gezellig samenzijn die jullie als gezin gaan beleven en ik hoor vaak terug dat de kinderen het zo gezellig vonden tijdens de fotoshoot. Dus geen verplichtingen maar een ontspannen wandeling!

   Reserveren

   Voor een reservering vraag ik een aanbetaling van €100. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf beslissen welk fotopakket jullie graag willen bestellen, dit kan zijn pakket GELIEFD, GEKOESTERD of BEWONDERD. De aanbetalingskosten worden in mindering gebracht op het pakket wat jullie uiteindelijk kiezen.

   Bestellen

    

   Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik netjes bewerk. Daarna zet ik de foto’s online zodat jullie thuis op de bank de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Jullie kunnen zelf aangeven welk fotopakket jullie uiteindelijk willen kiezen.

   In de afgelopen jaren heb ik veel tips en antwoorden op vragen verzameld en deze verwerkt in een blog. Je kunt mijn blog hier lezen.

   CONTACTFORMULIER

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This