+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Prijzen baby/kleuter fotoshoot

   Een baby of kleuter fotoshoot wordt gemaakt in een heerlijk verwarmde en hygiënisch schone fotostudio waar ik alles bij de hand heb zoals kleedjes, doekjes, mandjes, etc.  Met mijn oog voor detail en engelengeduld zal ik jullie kind  fotograferen op een manier waarbij jullie kind centraal staat in een neutrale setting met neturale kleding. Uiteraard zal jullie baby/kind bepalen hoe de fotoshoot zal verlopen. Sommige kinderen vinden het spannend en anderen vinden alles gezellig en leuk. Door kinderen de ruimte te geven om even te spelen en misschien wat te eten of te drinken zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen en zich ook net zoals thuis gaan gedragen. We nemen de tijd voor deze fotoshoot zodat jullie kind zich thuis voelt in mijn studio.

   Voor welke leeftijd?

   De fotoshoot is al mogelijk voor baby’s vanaf 1 maand tot en met 5 jaar. De fotoshoot kan gemaakt worden in de studio of op locatie.

   Reserveren?

   Voor een reservering vraag ik een aanbetaling van €100. Nadat de foto’s online staan kunnen jullie zelf beslissen welk fotopakket jullie graag willen bestellen, dit kan zijn pakket GELIEFD, GEKOESTERD of BEWONDERD. De aanbetalingskosten worden in mindering gebracht op het pakket wat jullie uiteindelijk kiezen.

   FOTOSHOOT PAKKETTEN

   Fotoshoot

   Op de dag van de fotoshoot komen jullie naar de studio waar ik indien nodig de verwarming heb aangezet zodat het lekker warm is voor jullie kind. Ik zorg dat de gewenste kleur als achtergrond klaar hangt voor jullie en dat we direct kunnen beginnen als de baby/kind er klaar voor is. Wanneer het kind wat onwennig is zal ik starten met gewoon wat kletsen/spelen zodat ze wat meer vertrouwen krijgen in mij. 

   Mijn stijl van fotograferen is veelal met het gebruik van de kleuren bruin/creme/wit/zwart. Om de gehele fotoserie een geheel te laten vormen kiezen we voor alle achtergronden (baby en gezin) dezelfde kleur, hiermee creëer je een mooie samenhangende fotoreeks.

    

   Bestelling

   Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik netjes bewerk. Daarna zet ik de foto’s online zodat jullie thuis op de bank de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Jullie kunnen zelf aangeven welk fotopakket jullie uiteindelijk willen kiezen.

    

    

   AANVULLENDE PRODUCTEN

   Fotoalbums

   Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

   Muurdeocratie

   Laat je foto's zien aan iedereen

   Digitale foto's en overige cadeau artikelen

   Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

   Contactformulier

   Astrid Timmers Fotografie

   Pisanostraat 55c,

   5623 CB Eindhoven

   Klik hier voor routebepaling met Google Maps

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This