+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Prijzen baby/kleuter fotoshoot

   Baby’s groeien hard van dreumes, peuter naar kleuter en voordat je het weet zijn ze een tiener. Dit gaat zo snel en je hebt het niet in de gaten. Natuurlijk maak je veel foto’s met je telefoon maar een echte fotoshoot in de studio is wel een bijzondere vastlegging.

   Sommige kinderen vinden het spannend en anderen vinden alles gezellig en leuk. Door kinderen de ruimte te geven om even te spelen en misschien wat te eten of te drinken, zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen. We nemen hier de tijd voor.

   De fotoshoot is bedoeld voor kinderen tussen de 6 weken en 12 jaar. Tijdens de fotoshoot maak ik graag een enkele foto van papa en mama samen met hun baby/kleuter.

   FOTOSHOOT PAKKETTEN

   Baby fotoshoot
   Portretdag Eindhoven
   baby fotoshoot

   Fotoshoot

   Op de dag van de fotoshoot komen jullie naar de studio waar ik indien nodig de verwarming heb aangezet zodat het lekker warm is voor jullie kind. Ik zorg dat de gewenste kleur als achtergrond klaar hangt voor jullie en dat we direct kunnen beginnen als de baby/kind er klaar voor is. Wanneer het kind wat onwennig is zal ik starten met gewoon wat kletsen/spelen zodat ze wat meer vertrouwen krijgen in mij. 

   Mijn stijl van fotograferen is veelal met het gebruik van de kleuren bruin/creme/wit/zwart. Om de gehele fotoserie een geheel te laten vormen kiezen we voor alle achtergronden (baby en gezin) dezelfde kleur, hiermee creëer je een mooie samenhangende fotoreeks.

    

   Bestelling

   Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s. Ik maak een selectie van ca. 20 foto’s die ik netjes bewerk. Daarna zet ik de foto’s online zodat jullie thuis op de bank de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Jullie kunnen zelf aangeven welk fotopakket jullie uiteindelijk willen kiezen.

    

    

   CONTACTFORMULIER

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This