INVESTERING

Op de foto gaan spannend? Ik begrijp dat dat voor jullie soms zo voelt maar geloof mij….dat gevoel verdwijnt zodra je bij mij voor de camera staat. Ik weet als geen ander dat het soms lastig is om jezelf te zijn wanneer ik voor je sta met mijn camera op jou gericht. Maar zodra jij ontspannen bent kan ik mooie beelden maken die voor jullie zo waardevol zijn.

Ik ben zelf gespecialiseerd in het maken van Newborn, baby en zwangerschapsportretten. Wil je graag meer informatie over deze fotoshoots klik dan onder de foto voor meer informatie.

In onderstaande fotopakketten zit mijn tijd, engelengeduld, professionaliteit, ervaring en liefde voor dit bijzondere vak. Tijdens de bestelsessie kunnen jullie zelf bepalen welke foto’s en producten jullie graag willen bestellen. Voor meer informatie over de fotopakketten vind je hier.

FOTOREPORTAGES

Kies uit onderstaande mogelijkheden welke fotoreportage jullie willen boeken.

Having a baby is like falling in love again, both with your husband and your child.

FOTOPAKKETTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s willen bestellen. 

Foto’s van jullie trots wil je graag aan de hele wereld laten zien. Je bent trots, je bent een ouder die verliefd is op zijn of haar kind. Verstop die foto’s dan niet op de computer maar laat ze zien!

Nadat jullie een keuze hebben gemaakt in een fotopakket kunnen jullie geheel vrijblijvend extra foto’s of een luxe foto album of wanddecoratie bestellen.

Bekijk de mogelijkheden en prijzen hieronder.

Extra producten

Na de fotoshoot kunnen jullie naast het gekozen fotopakket eventueel aanvullende cadeau artikelen bestellen. Ik heb hiervoor diverse mogelijkheden zoals foto albums, wanddecoratie, extra digitale foto’s, etc.

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Cadeau's

Geef je familie ook een mooi cadeau

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 – 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This