+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   PRIJZEN

   Op de foto gaan spannend? Ik begrijp dat dat voor jullie soms zo voelt maar geloof mij….dat gevoel verdwijnt zodra je bij mij voor de camera staat. Ik weet als geen ander dat het soms lastig is om jezelf te zijn wanneer ik voor je sta met mijn camera op jou gericht. Maar zodra jij ontspannen bent kan ik mooie beelden maken die voor jullie zo waardevol zijn.

   Ik ben zelf gespecialiseerd fotograaf in het maken zwangerschaps foto’s en newborn fotoshoots. Wil je graag meer informatie over deze fotoshoots klik dan onder de foto voor meer informatie.

   Onderstaande prijzen zijn de vanaf prijzen. Klik onder de fotoshoot op de knop “meer informatie” en kom direct op de pagina met alle informatie van de desbetreffende fotoshoot. Na de fotoshoot kunnen jullie zelf thuis op de bank beslissen welk fotopakket het beste aansluit bij jullie wensen.

   Praktische informatie

   Als je een fotoshoot bij mij boekt, vraag ik altijd een aanbetaling van €100,-. Na afloop van de fotoshoot stuur ik je een link met de foto’s. Jij beslist zelf welke foto’s je wilt laten afdrukken. Naast dat ik de foto’s kan afdrukken, kan ik ook luxe muurdecoratie en luxe fotoalbums voor jullie samenstellen. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Geef dan een cadeaubon voor een fotoshoot cadeau! Zo kan de gelukkige ontvanger zelf bepalen wat voor fotoshoot hij of zij bij mij wil boeken.

   Newborn fotoshoot Eindhoven

   Newborn

   Vanaf €295

    

   Waar: studio

   Tijdsduur: 2 uur

   Fotoshoot studio Eindhoven

   Zwangerschap

   Vanaf €225

    

   Waar: studio of locatie

   Tijdsduur: 1 uur

   Bij iedere fotoshoot krijgen jullie een fotoalbum bij het fotopakket met daarin de foto’s afgedrukt van jullie bestelling

   Per fotoshoot type heb je 3 fotopakketten om uit te kiezen. Je hoeft pas te kiezen welk fotopakket je graag wil bestellen nadat de foto’s (na selectie en bewerking) online komen te staan. Je kunt dus kiezen vanaf de bank thuis.

   CONTACTFORMULIER

   Having a baby is like falling in love again, both with your husband and your child.

   Astrid Timmers

   Astrid Timmers fotografie

   Pisanostraat 55c (1e etage) 

    5623 CB Eindhoven 

   Tel +31 6 - 52 62 89 18

   info@astridtimmers.nl

   Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  14.00-18.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-13.00 uur

   Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

   Op alle fotoshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing

   © ASTRID TIMMERS FOTOGRAFIE 2021 | All rights reserverd | KVK 53937074 | BTW NL001691231B40

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This