PRIJZEN

Op de foto gaan spannend? Ik begrijp dat dat voor jullie soms zo voelt maar geloof mij….dat gevoel verdwijnt zodra je bij mij voor de camera staat. Ik weet als geen ander dat het soms lastig is om jezelf te zijn wanneer ik voor je sta met mijn camera op jou gericht. Maar zodra jij ontspannen bent kan ik mooie beelden maken die voor jullie zo waardevol zijn.

Ik ben zelf gespecialiseerd fotograaf in het maken van newborn, baby, zwangerschap en familie portretten. Wil je graag meer informatie over deze fotoshoots klik dan onder de foto voor meer informatie.

Onderstaande prijzen zijn de vanaf prijzen. Klik onder de fotoshoot op de knop “meer informatie” en kom direct op de pagina met alle informatie van de desbetreffende fotoshoot. Na de fotoshoot kunnen jullie zelf thuis op de bank beslissen welk fotopakket het beste aansluit bij jullie wensen.

MIJN AANBOD

Kies uit onderstaande mogelijkheden welke fotoreportage jullie willen boeken. Klik op de knop voor meer informatie en je komt dan op de uitgebreide prijsinformatie over deze fotoshoot. Bij iedere fotoshoot wordt een aanbetaling gevraagd van €100.

Having a baby is like falling in love again, both with your husband and your child.

Bij iedere fotoshoot krijgen jullie een fotoalbum bij het fotopakket met daarin de foto’s afgedrukt van jullie bestelling

Per fotoshoot type heb je 3 fotopakketten om ui te kiezen. Je hoeft pas te kiezen welk fotopakket je graag wil bestellen nadat de foto’s (na selectie en bewerking) online komen te staan. Je kunt dus kiezen vanaf de bank thuis.

Wil je graag extra producten bestellen is dit uiteraard mogelijk. Zie hieronder de mogelijkheden.

Extra producten

Extra producten zijn mogelijk na te bestellen. Er zijn verschillende mogelijkheden die ook in de studio te zien zijn. Wil je graag meer informatie dan hoor ik het graag.

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Cadeau's

Geef je familie ook een mooi cadeau

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 - 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW NL001691231B40

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  14.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This