Portfolio

Een fotoshoot is voor iedereen een speciaal moment om even bij stil te staan. En als je een fotograaf kiest wil je uiteraard eerst naar het portfolio kijken. In de studio of op locatie ga ik voor jullie een mooie herinnering vastleggen. Jullie zijn zwanger, hebben net een baby gekregen of jullie peuter zit in een enorme ontwikkelingsfase. Allemaal mooie momenten in het leven die ook weer snel voorbij gaan. Zijn jullie ook zo druk druk druk door het werk en overige leuke sociale verplichtingen? Vinden jullie het dan ook zo prettig dat ik jullie ga helpen met het maken van een mooie herinnering die we verwerken in een mooie wanddecoratie of fotoalbum? Ik help jullie graag om een mooie herinnering voor jullie samen te stellen. Of het nu gaat om een zwangerschaps-, newborn-, baby- of gezinsfotoshoot, en of je nu in mijn studio in Eindhoven wilt komen of de fotoshoot op locatie in de regio wilt doen, ik leg jullie mooiste momenten vast. Bekijk hieronder mijn portfolio om mijn stijl te zien.

NEWBORN FOTOSHOOT

In mijn stijl van fotografie wil ik graag jullie baby op de foto zetten zoals hij of zij is. In de tijd die daarvoor staat (ca. 2 uur) leg ik jullie baby in verschillende poses vast. Daarbij maak ik gebruik van speciale wikkeldoeken. De materialen die ik gebruik zijn natuurlijk van kleur, zoals aardetinten, bruintinten, beige en grijs. Daarnaast ben ik zelf een groot fan van zwart/wit foto’s.

Ik maak tijdens de fotoshoot de meeste foto’s op een groot kussen met daaroverheen grote doeken. Hierop ligt de baby lekker comfortabel en veilig. Naast dit grote kussen kun je bij mij in de studio ook gebruik maken van een mandje of kratje (1 per fotoshoot). Bij een newborn fotoshoot is jullie baby het allerbelangrijkste onderwerp. Maar de eerste periode is ook een mooie tijd die jullie als gezin doormaken. Daarom krijg je bij mij altijd de mogelijk om met het hele gezin op de foto te gaan. Ik hoor vaak de moeder zeggen dat ze zich nog niet helemaal top voelt voor een fotosessie, maar omdat dit een speciaal moment is adviseer ik toch aan alle ouders om dit te doen. Geloof me, ik zorg dat je toch mooi op de foto komt.

Heb jij interesse in een newborn fotoshoot bij mij in de studio? Dan raad ik je aan om mijn portfolio eens goed te bekijken. Als mijn stijl van fotografie je aanspreekt, dan passen wij bij elkaar!

“Baby is already perfect, you do not need extra things to make the photo beautiful”

ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT

Je bent zwanger en je lichaam verandert. Veel vrouwen twijfelen dan over hun lichaam in deze periode. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen mooi op de foto gezet kan worden met een beetje hulp van de fotograaf. Ik ben zelf ook zwanger geweest (dus ik weet hoe het voelt) en realiseer me nu hoe bijzonder die periode was. Wanneer je je onzeker voelt, spreek dit uit zodat ik dit weet en hiermee aan de slag kan tijdens de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot neem ik altijd een momentje rust voor een kopje koffie of thee zodat we daarna rustig verder kunnen gaan. Mijn missie is om foto’s te maken waar jullie jezelf prettig bij voelen en die bij jullie passen.

Een zwangerschap fotoshoot plan ik tussen de 32 en 35 weken zwangerschap omdat je buikje dan de mooiste ronding heeft. Wanneer je kiest voor een fotoshoot in mijn studio heb je de keuze uit diverse achtergrondkleuren. Wanneer je kiest voor een buitenlocatie, dan bepaalt de omgeving (bosgebied of thuissituatie) de sfeer van de foto’s die gemaakt worden.

“Mijn missie is om mooie foto’s te maken waar jullie gelukkig van worden”

BABY en KLEUTER FOTOSHOOT

De eerste jaren van een kind tot en met 2 jaar gaan ontzettend snel. Hun gezichtje, haartjes, uitdrukkingen in hun gezichtje en karakter veranderen van maand tot maand. Omdat we allemaal erg druk zijn met ons werk, gezin en alle overige leuke sociale bezigheden vergeten we deze korte fases van onze kinderen ook heel snel. Met een fotoreportage leg je dit moment vast en heb je een mooi product om vaak naar terug te kijken.

Tijdens de fotoshoot van jullie peuter maak ik foto’s in mijn studio of op locatie waarbij we hem/haar vastleggen. Mijn stijl van fotografie is heel naturel, ik maak bijvoorbeeld gebruik van veel natuurlijke kleuren, zoals aardtinten, beige en grijs. Ik heb een paar kleine houten speelgoedblokken en daarmee laat ik ze spelen. Dit speelgoed is gemaakt van hout in naturel kleuren. Ik wil namelijk jullie kind op de foto zetten zoals het is. Een nieuw “naturel” gekleurd rompertje zonder tekst is eigenlijk al voldoende voor de fotoshoot. Zo gaat de aandacht van de fotoshoot naar jullie kind en blijft de foto tijdloos en kun je deze over 30 jaar nog steeds in de kamer hangen. 

“Baby’s natural beauty”

FAMILIE FOTOSHOOT

Maken jullie ook zoveel foto’s van de kinderen maar staan jullie zelf nooit op de foto? Dan wordt het echt eens tijd voor een familie fotoshoot. Ik fotografeer kleine gezinnen op locatie in of rondom Eindhoven. En als eindresultaat zit er in ieder fotopakket een fotoboek als mooie herinnering. Je hoeft dus zelf niets te doen, ik regel dit allemaal voor jullie.

Op de dag van de fotoshoot spreken we op de afgesproken locatie af. We wandelen samen een uurtje rond en samen maken we mooie herinneringen die ik vastleg met mijn camera. Ik maak spontane portretten met emotie en liever geen statische beelden. “Lachen naar de camera” is voor mij niet nodig.

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 - 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW NL001691231B40

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  14.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This