PORTFOLIO

Een fotoshoot is voor iedereen een speciaal moment om even bij stil te staan. In de studio of op locatie ga ik voor jullie een mooie herinnering vastleggen. Jullie zijn zwanger, hebben net een baby gekregen of jullie peuter zit in een enorme ontwikkelingsfase. Allemaal mooie momenten in het leven die ook weer snel voorbij gaan. Zijn jullie ook zo druk druk druk door het werk en overige leuke sociale verplichtingen? Vinden jullie het dan ook zo prettig dat ik jullie ga helpen met het maken van een mooie herinnering die we verwerken in een mooie wanddecoratie of fotoalbum? Ik help jullie graag om een mooie herinnering voor jullie samen te stellen.

NEWBORN fotoshoot

 

In mijn stijl van fotografie wil ik graag jullie baby op de foto zetten zoals hij of zij is. In de tijd die daarvoor staat (ca. 2 uur) leg ik jullie baby in verschillende poses vast. Daarbij maak ik gebruik van speciale wikkeldoeken. De materialen die ik gebruik zijn natuurlijk van kleur, zoals aardetinten, bruintinten, beige en grijs. Daarnaast ben ik zelf een groot fan van zwart/wit foto’s.

Ik maak tijdens de fotoshoot de meeste foto’s op een groot kussen met daaroverheen grote doeken. Hierop ligt de baby lekker comfortabel en veilig. Naast dit grote kussen kun je bij mij in de studio ook gebruik maken van een mandje of kratje (1 per fotoshoot). Bij een newborn fotoshoot is jullie baby het allerbelangrijkste onderwerp. Maar de eerste periode is ook een mooie tijd die jullie als gezin doormaken. Daarom krijg je bij mij altijd de mogelijk om met het hele gezin op de foto te gaan. Ik hoor vaak de moeder zeggen dat ze zich nog niet helemaal top voelt voor een fotosessie, maar omdat dit een speciaal moment is adviseer ik toch aan alle ouders om dit te doen. Geloof me, ik zorg dat je toch mooi op de foto komt. 

Nadat jullie een reservering hebben gemaakt krijgen jullie van mij een informatiebrochure toegestuurd met daarin tips voor de fotoshoot.  Hierin staat bijvoorbeeld hoe je een broertje/zusje kunt voorbereiden op de fotoshoot  (wat je zeker niet moet vergeten), kledingtips en overige informatie. 

“Baby is already perfect, you do not need extra things to make the photo beautifull”

BABY fotoshoot

 

De eerste jaren van een kind tot en met 2 jaar gaan ontzettend snel. Hun gezichtje, haartjes, uitdrukkingen in hun gezichtje en karakter veranderen van maand tot maand. Omdat we allemaal erg druk zijn met ons werk, gezin en alle overige leuke sociale bezigheden vergeten we deze korte fases van onze kinderen ook heel snel. Met een fotoreportage leg je dit moment vast en heb je een mooi product om vaak naar terug te kijken.

Tijdens de fotoshoot van jullie peuter maak ik foto’s in mijn studio of op locatie waarbij we hem/haar vastleggen. Mijn stijl van fotografie is heel naturel, ik maak bijvoorbeeld gebruik van veel natuurlijke kleuren, zoals aardtinten, beige en grijs. Ik heb een paar kleine houten speelgoedblokken en daarmee laat ik ze spelen. Dit speelgoed is gemaakt van hout in naturel kleuren. Ik wil namelijk jullie kind op de foto zetten zoals het is. Een nieuw “naturel” gekleurd rompertje zonder tekst is eigenlijk al voldoende voor de fotoshoot. Zo gaat de aandacht van de fotoshoot naar jullie kind en blijft de foto tijdloos en kun je deze over 30 jaar nog steeds in de kamer hangen. 

“Baby’s natural beauty”

ZWANGERSCHAP fotoshoot

 

Je bent zwanger en je lichaam verandert. Veel vrouwen twijfelen dan over hun lichaam in deze periode. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen mooi op de foto gezet kan worden met een beetje hulp van de fotograaf. Ik ben zelf ook zwanger geweest (dus ik weet hoe het voelt) en realiseer me nu hoe bijzonder die periode was. Wanneer je je onzeker voelt, spreek dit uit zodat ik dit weet en hiermee aan de slag kan tijdens de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot neem ik altijd een momentje rust voor een kopje koffie of thee zodat we daarna rustig verder kunnen gaan. Mijn missie is om foto’s te maken waar jullie jezelf prettig bij voelen en die bij jullie passen.

Een zwangerschap fotoshoot plan ik tussen de 32 en 35 weken zwangerschap omdat je buikje dan de mooiste ronding heeft. Wanneer je kiest voor een fotoshoot in mijn studio heb je de keuze uit diverse achtergrondkleuren. Wanneer je kiest voor een buitenlocatie, dan bepaalt de omgeving (bosgebied of thuissituatie) de sfeer van de foto’s die gemaakt worden.

“Mijn missie is om mooie foto’s te maken waar jullie gelukkig van worden”

GEZINS FOTOSHOOT LOCATIE

 Naast de fotoshoots in de studio maak ik graag fotoshoots van gezinnen op locatie. Ik ben een echt buitenmens en in weer en wind wandel ik graag door de natuur met mijn gezin. Nog meer dan volwassenen, voelen kinderen de vrijheid van heerlijk buiten zijn. Daarom fotografeer ik kinderen graag buiten op locatie. De vrijheid van buiten zie je terug op de gezichtjes. We gaan geen statieportretten maken maar juist spontane foto’s terwijl jullie spelen met de kinderen. Zoals de kinderen vrij en spontaan zijn wil je ze graag herinneren. Dus boek een fotoshoot en beleef het vrije gevoel! 

“Spontane gezinsfoto’s, ervaar het vrije gevoel in de natuur”

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 – 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Deze mooie vereniging heeft als doelstelling het professionaliseren van newbornfoto-grafie binnen Nederland en België en het op peil houden van de kennis en kwaliteit van de professionele fotografen alsmede het verder ontwikkelen hiervan. Veilig werken loopt hier als rode draad doorheen.

Pin It on Pinterest

Share This