Wat Kost Een Zwangerschaps Fotoshoot

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Dit is een mooie tijd, en ik vind het fantastisch om deze voor je vast te leggen! Een zwangerschap fotoshoot maak ik zo rond de 34 weken zwangerschap. Rond deze periode is het kindje (vaak) nog niet ingedaald en is je buikje het mooiste rond. Wanneer je graag een afspraak wil maken voor een zwangerschap fotoshoot maar je bent al verder in je zwangerschap neem dan even contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Hieronder vind je tarieven voor een zwangerschap fotoshoot. Maak ruim op tijd een afspraak, zodat je buik op zijn mooist is als we de fotoshoot doen. Lees ook even deze tips en kijk voor ideeën in mijn portfolio en recente fotoshoots van zwangere vrouwen.

Investering

Transparantie over kosten
Opnamekosten
De opnamekosten voor een zwangerschapsshoot in de studio of op locatie bedragen €75.

We gaan hiervoor 1 uur mooie foto's maken van jullie bolle buikje. Het is tevens mogelijk om eventuele broertjes/zusjes en je partner mee op de foto te nemen (hieraan zijn geen extra kosten verbonden).
Na de reservering krijg je van mij een brochure met daarin uitleg over hoe de fotoshoot in zijn werk gaat en extra tips ter voorbereiding.

Binnen 3 weken na de opnames kun je de foto's online bekijken en uitkiezen. Hierbij kun je kiezen uit onderstaande pakketten.
(Let op: de opnamekosten bevatten dus nog geen digitale foto's of afdrukken)

De betaling gaat via een IDeal betaling. Er is geen contant geld in de studio aanwezig.

Pakket 1: Geliefd


4 digitale foto's

Miniboekje om mee te nemen

€70

Pakket 2: Gekoesterd


10 digitale foto's

Fotoboek 15x15 cm

€140

Pakket 3: Bewonderd


Alle digitale foto's

Luxe fotoboek 20x20 cm

€250

Waarom bij mij boeken?

Ik school mezelf regelmatig bij

Door trainingen en cursussen te volgen bij de allerbeste fotografen ter wereld, zorg ik dat mijn kennis altijd up-to-date is

Ik heb heel veel ervaring

Jaarlijks doe ik ruim meer dan 75 zwangerschaps fotoshoots. Daarmee kan wel gezegd worden dat ik een flinke dosis ervaring heb opgedaan.

Volledig ingerichte studio

Mijn studio is optimaal ingericht voor het doen van zwangerschaps fotoshoots. Professionele apparatuur en materialen worden gecombineerd met een gezellige sfeer. Maar ik ga net zo lief met je naar buiten voor het maken van prachtige, pure, natuurlijke foto's.

Vele tevreden klanten gingen je voor

Inmiddels zijn talloze klanten in mijn studio geweest, waarvan een groot deel inmiddels tot mijn trouwe klantenkring mag worden gerekend.

Alle tijd die nodig is

Ik reserveer voldoende tijd voor de fotoshoot om te zorgen dat we maximale resultaten behalen om ook jou tevreden naar huis te sturen.

Snelle afhandeling

Bij mij hoef je geen maanden te wachten op je foto's. Doorgaans heb je ze binnen 2 weken.

 

X

Boeken

Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken? Vul dan onderstaande formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je dan laten weten of ik nog tijd heb. Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard ook even bellen, of in ieder geval via onderstaand contactformulier informeren of ik nog tijd heb.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.

X

Meer info

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.