Voeg een bericht toe
 


Jordy Bakker: Zwangerschapsshoot

Begin Oktober hebben mijn partner en ik een zwangerschapsshoot gehad met Astrid in haar studio in Best.

Voor beide was dit de eerste fotoshoot maar het is hartstikke goed bevallen. Gedurende de hele shoot was

er een fijne, informele sfeer en wij zijn erg blij met de uiteindelijke foto's. Deze hebben een prominente plek

gekregen in zowel de woonkamer als de kinderkamer.

 

Groetjes,

Jordy & Françoise


maandag 02 november 2015
Niek en Eline de Jong: fantastische fotografe

Astrid heeft tijdens onze trouwdag de hele dag vastgelegd. Het resultaat is een schitterend fotoboek. De foto's zijn prachtig. Naast dat het resultaat geweldig is, is het ook erg prettig om haar gedurende de dag als fotografe te hebben. Zij denkt mee, heeft originele ideeën en stelt zich op zo'n manier op dat zij prachtige foto's maakt, maar dat zij niet opvallend aanwezig is. 

Een echte aanrader!!

 

 


vrijdag 23 oktober 2015
Corinne van Leeuwen: fotoshoot

Hoi Astrid,

 

Dank voor de geweldige foto's die je gemaakt hebt!!! We hebben inmiddels een mooie uitvergroting boven de bank hangen....


donderdag 15 oktober 2015
Maartje Jorritsma: Ervaringen met Astrid Timmers fotografie

Kort geleden hebben wij met onze dochter Lieke deelgenomen aan een fotoshoot bij Atrid Timmers en ik kan het iedereen aanraden. Wat een engelen geduld en het resultaat was geweldig! Zeer professionele aanpak. Nette studio met genoeg keuze uit achtergronden en accessoires. Ik krijg van iedereen super leuke reacties op de gemaakte foto`s. De service was uitstekend. Duidelijke communicatie via, in ons geval, de mail. Foto`s alle zorgvuldig verpakt en snel ontvangen. Kwaliteit vd ontwikkelde foto`s zeer goed. Wij gaan de volgende keer zeer zeker terug naar Astrid Timmers. 

Nogmaals bedankt voor deze prachtige foto`s van onze kleine Lieke! 

Gr Maartje, Ralf en Lieke


zaterdag 03 oktober 2015
Huguette : Newborn fotoshoot Veerle

Ontzettend blij zijn we met de foto's die jij hebt gemaakt van ons pasgeboren dochtertje Veerle en ons gezin. Een hele mooie herinnering aan deze bijzondere periode.

Je hebt met veel geduld en rust de foto's gemaakt en het resultaat is dan ook echt prachtig! We hebben al mooie vergrotingen van onze dochter aan de wand. Ze is nu alweer bijna drie maanden en groeit zo hard dat het extra bijzonder is om deze mooie foto's van het prille begin van haar leven te hebben.

Nogmaals veel dank voor je geduld en het prachtige resultaat!

Groetjes,

Huguette

 


zondag 27 september 2015
Silvie: Zwangerschaps fotoshoot

Een cadeau die we voor altijd vast hebben liggen.....Wat een mooi resultaat zeg die foto's van onze zwangerschaps foto's bij het 'oude meer'. Ondanks geen poseer ervaring mag het resultaat er zeker zijn! Mede dankzij jou geduld en oprechtheid hebben ook de meiden er erg van genoten Astrid. Het lijkt me een hele kunst om dat iedere keer weer voor elkaar te krijgen. Het was heel warm die dag maar dat mog de pret niet drukken. We krijgen alleen maar positieve en leuke reacties. Dus als iemand opzoek is naar een mooie shoot is 'Astrid Timmers fotografie' echt een aanrader.           Astrid nogmaals dank! 


woensdag 23 september 2015
Linda: Super Stijn

Wat een leuk berichtje over onze Stijn in je portfolio. De foto's zijn echt super geworden! Je was zo geduldig en lief voor ons mannetje dat we hem ook volledig aan jou toevertrouwden. Bedankt! 


dinsdag 22 september 2015
Fam. Hulsen: familiefotoshoot

Beste Astrid,

Ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van onze ouders heb je foto's van ons genomen bij het Oud Meer. Het resultaat mag er zijn!

En dat voor een familie die het zeker niet gewend is om te "poseren". ;-)

Dankjewel voor de mooie foto's!

Fam. Hulsen

 

 


woensdag 09 september 2015
Madeleine en Ger: Shoot Zwangerschap

Beste Astrid,

Ontzettend bedankt voor de mooie fotoreportage! We zijn erg blij met het resultaat.

De locatie was prachtig en het weer was ons ook goed gezind. Nogmaals bedankt en voor een eventuele 'newborn-shoot' zullen we zeker aan jou denken!

Groetjes,

Ger & Madeleine 

 


dinsdag 08 september 2015
Luc en Gineke: Trouwreportage

Lieve Astrid,

Je hebt de momenten op een heel mooie manier weten vast te leggen, en gelukkig heeft men ook leuke actiemomenten van jou weten vast te leggen ;-). Wij hebben heel bewust en intens genoten van deze dag en met het foto's maken hebben we inderdaad heerlijk gelachen. Er hing zo'n fijne sfeer, ook mede dankzij jouw enthousiasme. We zijn superblij met jou en we raden iedereen die een fotograaf zoekt jou aan! Nogmaals dank!

Groetjes,

Luc en Gineke


zondag 12 juli 2015
Miranda Wennekers: kinderfeestje

Op 23 mei hebben we voor Anne haar kinderfeestje een fotoshoot gehad in de bossen bij het oude meer.

Ten eerste is dit een mooie locatie, maar we hadden ook een hele leuke fotograve bij ons. Astrid Timmer.

Ze was enthousiast, liet de kinderen en kind zijn. En kwam steeds met nieuwe ideeën. Ook deed ze iets met de ideeën van de kinderen.

De kinderen waren dol enthousiast. En alle papa's en mama's nadien ook, want de foto's waren prachtig!

Echt een aanrader zo'n kinderfeestje bij Astrid Timmers.


zondag 05 juli 2015
Nannette: Fotoshoot familie

Beste Astrid,

Wij zijn heel blij met de fotoshoot die bij jou gedaan hebben! De foto's zijn prachtig. We zijn al eerder bij jou geweest voor zwangerschapsfoto's en daar waren we ook al zo tevreden over! We komen zeker nog eens bij je terug.

Groet, Nannette


zaterdag 04 juli 2015
Toine: fotoshoot met de familie

Beste Astrid,

Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke, en vooral relaxte fotoshoot met onze 2 kleine mannekes. We zijn super blij met het resultaat.

Mochten we nog een keer een fotoshoot doen komen we zeker terug!

Groetjes Toine


donderdag 25 juni 2015
Linda : Newborn fotoshoot

Beste Astrid, 

Heel erg bedankt voor de foto's die je van ons dochtertje Elise hebt gemaakt. Door je geduld en passie zijn de foto's prachtig geworden! Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen je aan iedereen van harte aanbevelen!

Groetjes Linda, Ronald en Elise

 

 


maandag 22 juni 2015
Inge: zwangerschapsbuikfoto's

Lieve Astrid.

Dank je wel voor de leuke zwangerschapsbuikfoto's.

We hebben erg van deze ochtend genoten.

Alles ging lekker ontspannen en we kwamen samen tot leuke poses voor de shoot.

En ons 1e zoontje deed gelukkig ook goed mee, en kwam door de ontspannen sfeer helemaal in z'n element, en zo dus bij leuke en ook spontane foto's.

Groetjes

Laurens, Inge en Simon

 

 


zondag 31 mei 2015
 
Powered by Phoca Guestbook