Voeg een bericht toe
 


Robbin: Babyshoot

Wij hebben met Robbin bij Astrid een fotoshoot gedaan toen zij 8 weken oud was. Robbin was wakker dus dat is niet heel makkelijk! Astrid was heel geduldig en nam rustig de tijd. De shoot verliep relaxt en het was gezellig (ook voor Robbin). Het resultaat is heel mooi geworden! Ook de opa's en oma's zijn blij met de foto's! Zeker een aanrader! 

Nogmaals bedankt Astrid!

Bas en Peggy


donderdag 22 december 2016
Erik Wekking: Trouwdag

Hoi Astrid,

11 juni 2016 was voor ons DE dag. Dankzij jouw prachtige foto's kunnen we daar nu fijn op terugkijken! Jouw inzet, voorbereiding (je bent zelfs samen met ons vooraf op de fotolocatie wezen kijken) en je vakmanschap op onze trouwdag, heeft er mede voor gezorgd dat onze huwelijksdag vlekkeloos is verlopen. Op de achtergrond aanwezig, maar ons ongemerkt door de dag heen sturend zodat alles op tijd verliep. Klasse hoor! Je stond open voor onze wensen maar gaf het ook aan als het fototechnisch niet verantwoord was. Met als eindresultaat een schitterend fotoalbum! Dank je wel Astrid voor de samenwerking en succes met je verdere fotografie werkzaamheden.

Erik & Yvonne


zondag 06 november 2016
laura van den heuvel: newbornshoot

wij hadden een newbornshoot met onze kayleigh toen ze net 2 weken oud was. kayleigh was in het begin een beetje onrustig maar astrid nam alle tijd voor haar. eerst op de foto met zijn allen en daarna kayleigh alleen. nadat kayleigh wat had gegeten viel ze rustig in slaap en konden we veel verschillende poses doen en verschillende mandjes dekentjes enz gebruiken. wij vonden het heel fijn dat astrid zo rustig was en alle tijd ervoor nam je kon heel goed merken dat ze dit duidelijk gewend is om te doen en er veel ervaring mee heeft. de foto`s zijn echt prachtig geworden en we vonden het dan ook heel moeilijk om te kiezen. ook hebben we 4 mooie foto`s op canvas laten zetten, wij zijn echt heel blij met het resultaat. de volgende shoot staat al weer op de planning!


woensdag 19 oktober 2016
Saskia: Newborn shoot

Met onze twee weken oude Mink kwamen we in de studio bij Astrid waar we hartelijk werden ontvangen. Onze oudste van 3 jaar werd door Astrid al snel op z'n gemak gesteld. 

Nadat we een keus hadden gemaakt uit alle mandjes, doeken en petjes, (wat een keus!!) kon de shoot beginnen. De eerste paar foto's waren van de 2 jongens samen en dit deed Astrid erg leuk. Tijdens de shoot nam ze alle tijd om Mink rustig in slaap te krijgen. Wat een engelengeduld!! Ondanks dat het wat langer duurde, voelde ik me totaal niet opgejaagd door alle rust die Astrid uitstraalt. 

We zijn super blij met het resultaat. Dank je wel Astrid!! 


zaterdag 09 juli 2016
Kim: Newborn fotoshoot

Toen Tess nog geen twee weken oud was hebben we een newborn fotoshoot gedaan. Nadat Tess gegeten had, duurde het nog 1,5 uur voordat ze in slaap viel. Maar door het geduld en lieve aanpak van Astrid viel ze uiteindelijk in slaap. De foto's zijn prachtig geworden. Een van de foto's hebben we op canvas af laten drukken en heeft een mooie plaats gekregen in de woonkamer. Daarnaast hebben de opa's, oma's, ooms en tantes ook een foto uitgekozen zodat die een mooi plaatsje in huis heeft gekregen. Astrid, bedankt voor de mooie foto's van onze prachtige dochter. 


donderdag 07 juli 2016
Maureen: Review fotoshoot

We hebben een fotoshoot met ons gezin gedaan toen onze jongste nog geen drie weken oud was. Astrid kwam bij ons thuis en de sfeer was heel gemoedelijk.  Vooraf had ze een duidelijk document opgesteld met wat zij van ons verwachtte op de dag van de fotoshoot. Dat was erg prettig voor de oudste kinderen. Ik kon vooraf een beeld schetsen. Mijn meiden zijn al wat ouder, 5 en 8, Astrid was erg lief en geduldig met ze als ze bv even niet wilden of een ander plan hadden voor de foto. Ze liet de meiden echt meedenken en doen. Mijn man en ik vonden de sfeer erg ontspannen en hebben het ook als een leuke gezellige middag ervaren. 

Maar je doet het natuurlijk voor het eindresultaat. En dat was/ is echt fantastisch. De liefde spat van de foto's. Het ging allemaal heel natuurlijk en dat zie je terug op de foto's. Het is niet gemaakt. We zijn erg blij met het resultaat en komen zeker terug bij Astrid als we in de toekomst weer gezinsfoto's willen. Bedankt Astrid voor het vakwerk!


maandag 11 april 2016
Charlotte de Wals: Baby fotoshoot

Via deze weg nog een bedankje vanuit onze kant. Onze baby Mees kreeg alle tijd om rustig te gaan liggen en te poseren. Er was zelfs tijd om nog even de fles te geven. Dus een heerlijk tevreden baby en prachtige foto's als resultaat! 


dinsdag 05 april 2016
Danielle: Newborn shoot

Lieve Astrid,

 

We willen jou ontzettend bedanken voor het geduld en de hele goede service die jij aan ons verleend hebt.

Ik vond het met Rav best een dingetje omdat hij gevoelig is en licht slaapt. Door jouw doorzettingsvermogen hebben wij een prachtige serie fotos!

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en de snelle levering van de fotos.

De manier waarop jij met kinderen om gaat tijdens een shoot is zeer prettig. Mijn complimenten hiervoor!

Bedankt, en wie weet tot volgend jaar;)

 

lieve groetjes van ons!


dinsdag 26 januari 2016
Elfi Scheffers: Newborn shoot

Twee weken na de geboorte van onze zoon Sven hebben we een newborn shoot gedaan bij Astrid. Naast dat Astrid erg professioneel is en geduld had met onze kleine is het ook nog eens een lieve warme vrouw. De foto's zijn super mooi geworden! Ook de opa's en oma's zijn er erg blij mee. 


vrijdag 08 januari 2016
Esmée : Newborn shoot

Wij hebben toen ons meisje 3 weken oud was een newborn shoot gedaan bij Astrid in de studio. Wat een geduld en wat een rust straalt Astrid uit! Ons meisje was heel alert en het heeft dan ook veel geduld van Astrid gevraagd, pas na een hele tijd viel ze in slaap en kon de shoot beginnen. Het geduld is niet voor niets geweest, de foto's zijn prachtig! Onze trots! Wij krijgen vele complimenten en inmiddels zijn de foto's niet alleen bij ons in huis te zien, maar ook bij de trotse oma's en tante's. Astrid: dank je wel voor het op een hele mooie en natuurlijke manier vastleggen van ons meisje!


donderdag 07 januari 2016
William en Irene: Zwangerschapsshoot

Zowel de foto's als de fotoshoot zijn voor ons een fijne herinnering. De foto's zijn prachtig en wij hebben de samenwerking met Astrid als zeer prettig ervaren. Super! Tot de volgende keer!


maandag 28 december 2015
Familie Donkers : Fotoshoot Liv

Onze dochter is nu ruim 13 maanden oud en inmiddels hebben wij een newborn shoot laten maken door Astrid en cakesmash foto's met haar eerste verjaardag. De newborn shoot is uiteraard bij ons in huis gedaan en de cakesmash in Best in Astrid haar studio. Over beide keren zijn wij erg tevreden. De rust het geduld en het professionele wat Astrid uitstraalt zie je terug in onze foto's. Wat ons betreft blijft Astrid nog lang onze (familie)foto's maken.


vrijdag 04 december 2015
Gia de Nooij- van Son: Fotoshoot

Een prachtige serie foto's, is het resultaat van mijn fotoshoot bij Astrid!

Het was relaxed om bij haar te poseren. Heb genoten van haar professionaliteit !

 

 


zondag 22 november 2015
Sharon: Newborn shoot

Tijdens onze zwangerschap hebben wij van onze zussen een newborn shoot cadeau gekregen. Bijna 2 weken na de geboorte van onze dochter heeft de shoot plaats gevonden. Astrid deed het erg leuk met de kleine meid en de resultaten zijn ontzettend mooi geworden. Erg tevreden over! Iets wat ik iedereen aan kan raden.


vrijdag 20 november 2015
Gertjan en Pascalle van Gameren: Zwangerschap en Newborn fotografie

Via internet zijn mijn man en ik bij de website van Astrid fotografie uitgekomen.

Wij waren opzoek naar iemand die voor ons een mooie zwangerschaps-fotoshoot kon maken.

Op haar website staat de informatie helder en duidelijk en ook aan de telefoon geeft Astrid duidelijke informatie en tips. Erg fijn!

Tijdens de fotosessie neemt ze echt de tijd voor je en er wordt goed naar je wensen geluisterd, erg professioneel.

Over het resultaat van de foto's zijn man en ik zeer tevreden.

Daarom hebben wij besloten om ook een newborn-fotoshoot te laten maken.

Voor onze kleine meid nam zij wederom alle tijd en konden wij beschikken over allerlei accessoires die Astrid klaar had liggen.

De foto's gaan een mooie plek krijgen bij ons in huis. Bedankt Astrid.

 

Groetjes,

Gertjan en Pascalle


zaterdag 07 november 2015
 
Powered by Phoca Guestbook