Voeg een bericht toe
 


Claudine Driessen: Zwangerschap & Newborn Shoot

Zwangerschap en Newborn shoot laten maken bij Astrid en ben zeer tevreden over het resultaat. Astrid heeft veel geduld en stelt je op je gemak wat ik erg belangrijk vindt. Ze denkt mee en luistert goed naar de wensen die je hebt. Heel erg bedankt!!

Echt een aanrader! 


vrijdag 28 juli 2017
Menno, Martine en Femm: Heel blij met de mooie foto's!

In de 37ste week van de zwangerschap (april) realiseerden we ons dat we toch wel heel graag nog mooie zwangerschapsfoto's wilden laten maken. Nogal op de valreep, maar dat was geen enkel probleem voor Astrid. Ondanks haar hele volle agenda konden we twee dagen later al in de studio terecht. 

Twee weken later is onze kleine Femm geboren. En ook van haar wilden we graag mooie foto's laten maken. En dat is ook zeker gelukt!

Astrid is een lieve vrouw, stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ook met Femm was ze erg lief en geduldig. Astrid is heel precies en dat is ook echt te zien aan het eindresultaat. We zijn heel erg blij met de foto's, waar we nog heel lang plezier  van gaan hebben. Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen. 

Astrid, dank je wel voor je gastvrijheid. We komen zeker nog een keertje bij je terug!

 

Lieve groet,

Menno, Martine en FemmHeel blij met de mooie 


zaterdag 01 juli 2017
Irene van Erp : Newbornshoot

We hebben in februari en in april van dit jaar een shoot gehad bij je. Wat een fantastische ervaring. Alle wensen die wij hadden heeft Astrid meegenomen en ze was ontzettend lief en geduldig met onze meisjes. Er is totaal geen tijdsdruk en tijdens de shoot voel je je niet opgejaagd door de klok.

De foto's zijn geweldig geworden en hangen inmiddels al bij ons aan de muur. 

Voor een volgende shoot komen we zeker weer bij je terug. 

Groetjes  

Irene, Rick, Sara en Eva 


zondag 25 juni 2017
Tamara Tim en Dex: Newborn fotoshoot

Op 2 mei 2017 hebben wij een newborn fotoshoot laten maken van onze zoon. Bij aankomst in de studio, werden we vriendelijk verwelkomd door Astrid. De koffie en koek stonden voor ons klaar, we kwamen niks te kort! Astrid was heel lief en zorgzaam voor onze zoon. De fotoshoot verliep goed en gezellig en het resultaat was boven verwachting. Wij zijn erg blij met onze prachtige foto's van ons eerste kindje, we komen hier zeker weer terug.

Groetjes Tamara, Tim en Dex 


woensdag 14 juni 2017
Kim: Fotoshoot

Ongeveer een jaar geleden hebben wij een newborn fotoshoot gedaan met prachtige foto's als resultaat. Nu werd onze kleine meid in mei 1 jaar en vonden wij het tijd voor een nieuwe fotoshoot. Tess moest even wennen, maar door de lieve en leuke aanpak van Astrid zijn het weer prachtige foto's geworden. Nogmaals bedankt. Groetjes Dennis en Kim


vrijdag 09 juni 2017
Marsha van Asperen: Newbornshoot Evi van Asperen

Samen met onze pasgeboren dochter Evi en onze vierjarige dochter Liz ben ik naar de fotostudio van Astrid gegaan om een Newbornshoot te doen. Astrid was ontzettend vriendelijk en geduldig. Er heerste een ongedwongen sfeer. Ik heb het als erg prettig ervaren dat Astrid luisterde naar mijn wensen en daarop inspeelde tijdens de shoot. De foto's zijn schitterend. Ik kon daarom maar moeilijk kiezen en heb veel extra fotobestanden besteld. Je kunt deze shoot ten slotte nooit meer overdoen; de herinneringen hieraan zijn bijzonder en uniek. Astrid ging niet alleen super om met Evi, maar had ook alle aandacht voor Liz. Astrid is een vakvrouw en ik kan haar zeker aanbevelen. Astrid, ik wil je bedanken voor deze onvergetelijke ervaring en de prachtige foto's!

Lieve groeten van Evi, Liz & Marsha van Asperen


vrijdag 09 juni 2017
alexandra: newborn shoot

Wij hadden de newbornshoot gewonnen bij Astrid en wat was dat leuk! De foto's zijn echt heel mooi geworden en wij gaan er nog heel lang plezier van hebben. Astrid is superlief voor de kleine (en ook voor ons?). Astrid hartstikke bedankt! Groetjes Alexandra, Wouter & Chris


dinsdag 21 februari 2017
Martina en Kees: Newborn fotoshoot

Een super fotoshoot gehad! Astrid nam de tijd om onze zoon rustig te krijgen. Dat deed ze met een zorg en aandacht die je als net bevallen moeder veel goed doet en meteen gerust stelt. Je krijgt de tijd om te voeden als het nodig is en zelfs onze peuterpuberdochter kreeg de nodige aandacht tussen de bedrijven door. De ervaring alleen al was erg leuk en het resultaat is geweldig! Bereid je voor op het moeilijk kunnen kiezen tussen alle foto's! Het boekje is binnen, prachtig samengesteld en van mooie kwaliteit. Ook de gekozen foto's digitaal zijn geweldig! Alle opa's en oma's hebben besteld ?

Lieve Astrid, bedankt voor de ontzettend mooie foto's, de zorg voor de kinderen tijdens de fotoshoot en de geweldige ervaring! Het was het alles waard! 

Groetjes Martina en Kees.


donderdag 02 februari 2017
Nieuwenhuijsen: Fotoshoot van ons gezin

Op zaterdag 20 augustus 2016 hebben wij een heel prettige fotoshoot gehad met ons gezin samen met Astrid.

Astrid neemt de tijd en zorgt ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en toch ook aandacht hebben voor de camera.

Het resultaat mag er wezen: een erg mooie fotorapportage van ons gezin. Ook hadden wij van een aantal mooie gezinsfoto's canvas schilderijen laten maken voor de opa's en oma's.

Nou die vonden het helemaal fantastisch; "Wat een mooie foto's!"

Kortom, voor een mooie fotorapportage zullen wij Astrid zeker adviseren.

Met hartelijke groet, Tim & Kitty Nieuwenhuijsen


vrijdag 06 januari 2017
Joris en Kim : Newborn shoot

Onlangs hebben we via Astrid een newborn shoot van onze dochter laten maken. We zijn erg tevreden over de service, de foto's en de manier van werken van Astrid. We hadden speciale wensen voor foto's en Astrid heeft zich dat vooraf speciaal voor ons in verdiept. Ook toen we een foto met spoed klaar willen hebben, was dat geen enkel probleem. Als we nog een keer een fotoshoot willen doen, gaan we zeker weer naar Astrid! 


donderdag 22 december 2016
Meriam van de Laar: fotoshoot gezin

Leuke fotoshoot gehad op een mooie locatie met mooi weer. Mooie spontane foto's, in de toekomst laten we zeker nog eens een reportage door haar maken.


donderdag 22 december 2016
Ellen: zwangerschap- en newbornshoot

Toen wij ons kindje verwachten hebben we een zwangerschapsreportage laten maken door Astrid. We zagen er erg naar uit, maar het leek ons ook heel ongemakkelijk om te poseren. Dankzij Astrid werd dit echter een eitje, en voelden we ons erg op ons gemak. Al snel na de shoot kregen we de selectie te zien en nadat we onze definitieve keuze maakten hadden we de foto's razendsnel digitaal en in een boekje thuis. Ze waren supermooi geworden. Omdat het ons zo goed was bevallen wilden we ook graag een newbornshoot doen. Toen ons kleine mannetje precies 2 weken oud was stapten we opnieuw de auto in naar Eindhoven. We waren erg onder de indruk van hoe Astrid het aanpakte. Er was alle tijd voor om de kleine in slaap te krijgen en steeds weer in de juiste positie te leggen. Wat een geduld! En steeds tussendoor weer sussen en in slaap wiegen. We hoefden zelf eigenlijk niets te doen. Nu staan de 2 boekjes met alle foto's mooi op onze kast waar iedereen ze kan zien! Mochten we ooit nog gezinsuitbreiding krijgen dan staat een shoot met Astrid zeker op het programma!


donderdag 22 december 2016
laura en alex en kayleigh: fotoshoot

mijn schoonouders zijn deze maand 40 jaar getrouwd en ik wist dat ze heel graag een foto zouden willen van de kinderen en van hun 1e kleinkind. wij hadden al ervaring met astrid door de newbornshoot dus ik had gelijk een afspraak gemaakt voor deze shoot zodat de fotos op tijd klaar zouden zijn omdat we een foto van ons 5en op canvas wilden laten zetten. net als de newbornshoot waren ook deze fotos weer supermooi geworden en was het weer moeilijk kiezen. wij zijn zeer tevreden over het resultaat en blijven zeker gebruik maken van astrid als fotografe

 

gr laura alex en kayleigh


donderdag 22 december 2016
Robbin: Babyshoot

Wij hebben met Robbin bij Astrid een fotoshoot gedaan toen zij 8 weken oud was. Robbin was wakker dus dat is niet heel makkelijk! Astrid was heel geduldig en nam rustig de tijd. De shoot verliep relaxt en het was gezellig (ook voor Robbin). Het resultaat is heel mooi geworden! Ook de opa's en oma's zijn blij met de foto's! Zeker een aanrader! 

Nogmaals bedankt Astrid!

Bas en Peggy


donderdag 22 december 2016
Erik Wekking: Trouwdag

Hoi Astrid,

11 juni 2016 was voor ons DE dag. Dankzij jouw prachtige foto's kunnen we daar nu fijn op terugkijken! Jouw inzet, voorbereiding (je bent zelfs samen met ons vooraf op de fotolocatie wezen kijken) en je vakmanschap op onze trouwdag, heeft er mede voor gezorgd dat onze huwelijksdag vlekkeloos is verlopen. Op de achtergrond aanwezig, maar ons ongemerkt door de dag heen sturend zodat alles op tijd verliep. Klasse hoor! Je stond open voor onze wensen maar gaf het ook aan als het fototechnisch niet verantwoord was. Met als eindresultaat een schitterend fotoalbum! Dank je wel Astrid voor de samenwerking en succes met je verdere fotografie werkzaamheden.

Erik & Yvonne


zondag 06 november 2016
 
Powered by Phoca Guestbook