Informatie Zwangerschap Fotoshoot

Zwangerschaps Fotoshoot

Hoe bijzonder is het om zwanger te zijn. Een periode in het leven van een vrouw die maar van hele korte duur is. Om dit moment en deze bijzondere verandering van een vrouwelijk lichaam nooit meer te vergeten is een zwangerschaps fotoshoot een echte aanrader.

Met een zwangerschapsfotoreportage leggen we je mooie bolle buikje op een bijzondere manier vast. De fotoreportage duurt gemiddeld 1 uur en kan plaatsvinden in mijn studio te Eindhoven of op locatie. Je kunt er voor kiezen om alleen op de foto te gaan maar ook een eventuele partner of andere kindjes uit jullie gezin zijn welkom, dit zit allemaal in het fotopakket.

Bij een zwangerschap is je buik vaak het mooist rond 32 a 35 weken, maar dat kan per persoon en per zwangerschap sterk verschillen. Zo groeit je buik bij een volgende zwangerschap vaak een stuk sneller. Reserveer tijdig een plekje voor een fotoreportage zodat er nog plaats is in de weken dat je buik op zijn mooist is.

Binnen 2 weken na de fotoreportage zijn de foto's gereed om te bekijken en te bestellen. De foto's komen op een persoonlijke online pagina te staan waaruit je de foto's kunt kiezen. Wanneer jullie de foto's uitgekozen hebben van deze zwangerschaps fotoshoot zal ik alle foto's nog eens goed nakijken en voor jullie in een fotoboekje laten afdrukken in een mooi fotoalbum.

Hoeveel kost een Zwangerschapsreportage?

Op basis van jouw wensen en jouw budget kies je het pakket wat bij je past. Er is al Zwangerschapsreportage vanaf €75,- (excl. digitale foto's). Tip: wil je ook nog professionele foto’s laten maken van je pasgeboren baby, neem maar eens een kijkje bij de newborn fotoshoots.Wanneer jullie beide fotoshoots boeken krijg je ook nog eens €20 korting.

Neem snel contact met me op voor het maken van een afspraak!

X

Boeken

Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken? Vul dan onderstaande formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je dan laten weten of ik nog tijd heb. Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard ook even bellen, of in ieder geval via onderstaand contactformulier informeren of ik nog tijd heb.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.