Newborn Shoot Informatie

Newborn Shoot

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website voor informatie over een newborn shoot. Leuk én verstandig, want de eerste dagen van je baby zijn zo speciaal en kostbaar. Met een newborn shoot leg je deze speciale herinnering vast in een reeks prachtige foto’s waar je met trots vaak naar terug zal kijken.

Wanneer een newborn shoot?

Een newborn shoot vindt plaats binnen 14-21 dagen na de geboorte van je baby. Uitzonderingen vinden wel plaats, dit is heel erg afhankelijk van de omstandigheden. Soms kan een newborn fotoshoot ook nog na 3 weken. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Is je baby te vroeg geboren, dan kan de newborn fotoshoot nog iets later. Het is belangrijk om op tijd een afspraak te maken voor een newborn shoot. Ik adviseer ca. 3-4 maanden voor de bevalling contact met mij op te nemen om te reserveren. Het komt voor dat er last-minute nog ruimte is, informeer naar de mogelijkheden als je al binnenkort gaat bevallen.

Wil jij direct een newborn shoot inplannen? Bel 06-5262 8918 of stuur mij een bericht.

Stijl van de foto’s

Bij een newborn fotoshoot bespreken we vooraf, het liefste voor de bevalling, wat je qua stijl en kleur het meeste aanspreekt. Ik heb allerlei luxe kleedjes, haarbandjes, manden, dekentjes, mutsjes en tal van andere accessoires die we kunnen gebruiken bij de fotoshoot. Wanneer jullie een reservering maken neem ik altijd even contact met jullie op om jullie wensen voor wat betreft kleur en het gebruik van materialen, te bespreken. Zo krijg ik een beeld van jullie stijl die ik kan vertalen naar de materialen die ik ga gebruiken tijdens de newborn fotoshoot.

Inspiratie: bekijk recente newborn shoots

Werkwijze

Een newborn fotoshoot in de studio duurt gemiddeld 2 uur. In deze 2 uur tijd zit ook het verschonen, voeden, omkleden en het klaarzetten van fotomateriaal zoals bv. een mandje en achtergrond. 

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio te Eindhoven. In mijn studio is het heerlijk warm voor de baby, gemiddeld zo rond de 24-26 graden Celsius. Het is ook mogelijk om bij jou thuis de foto’s te maken in de vorm van een een lifestyle fotoshoot. Een newborn lifestyle fotoshoot is een fotoreportage bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving. Tijdens deze fotoshoot maken we foto's in de huiskamer, slaapkamer ouders en in het babykamertje. Voorbeelden via deze link lifestyle newborn shoot.

Ik maak tijdens de fotoshoot in de studio gebruik van een groot kussen waarop we je baby in verschillende poses opleggen. Daarnaast maak ik ook gebruik (indien gewenst) van 1 accessoires zoals een mandje/krans/kratje of iets dergelijks waar we je baby in/op leggen. Voor de duidelijkheid, de veiligheid van jouw baby staat altijd voorop. Wanneer de baby in bijvoorbeeld een mandje wordt gelegd zal er altijd iemand naast zitten terwijl ik de foto's maak, voor de veiligheid.

Het resultaat!

Binnen 3 weken na de fotoreportage zijn de foto's gereed om te bekijken. De foto's komen op een persoonlijke online pagina te staan waaruit je de foto's kunt kiezen. De foto's die je te zien krijgt zijn allemaal licht bewerkt. Je maakt vervolgens zelf een selectie van de foto’s die je graag wilt bestellen. Zodra je je keuze gemaakt hebt, maak ik de foto’s definitief gereed. Dit duurt ongeveer 3 weken. Daarna stuur ik de foto's in hoge hoge resolutie en zonder logo naar je door zodat je deze kunt downloaden.

Hoeveel kost een newborn shoot?

Op basis van jouw wensen en jouw budget kies je het pakket wat bij je past. Er is al newborn shoot vanaf € 125,-. Tip: wil je ook nog professionele foto’s laten maken van je bolle buik? Kijk dan eens bij mijn zwangerschaps fotoshoots op locatie of in de studio. Wanneer je beide fotoshoots boekt krijg je ook nog eens €20 korting.

Bekijk alle tarieven

Maak nu een afspraak

Bel 06 - 5262 8918 of vul het contactformulier in

X

Boeken

Wil je graag een newbornshoot boeken? Vul dan onderstaande formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je dan laten weten of ik nog tijd heb. Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard ook even bellen, of in ieder geval via onderstaand contactformulier informeren of ik nog tijd heb.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.