Informatie Familie Fotoshoot

Familie & Kinderen

De aanleiding voor een familie- of gezinsfotoreportage is vaak een jubileum, verjaardag van opa en oma, enzovoort. Maar als we eerlijk zijn is het meestal gewoon tijd voor een paar mooie nieuwe foto’s. Veel mensen kijken op tegen een fotoreportage. Als je bij mij in de studio komt zul je merken dat het eigenlijk heel erg leuk is om te doen! We gaan op een ontspannen manier leuke foto’s maken, waardoor je niet eens meer in de gaten hebt dat jij het fotomodel bent!

Een fotoreportage duurt meestal 1,5 uur (afhankelijk van het aantal personen). Tijdens de fotosessie maak ik een gezinsfoto of groepsfoto maar uiteraard doen we ook diverse portretten. Je kunt zelf aangeven van welke personen een foto genomen moet worden en in welke samenstelling. We kijken samen naar leuke posities en zorgen zo voor een afwisselend beeld in de foto’s. Neem ook gerust wat accessoires mee die we kunnen gebruiken zoals een hoed, pet, gekke bril, sjaal, etc. Bij kinderen kan het ook leuk zijn om speelgoed mee te nemen zoals een loopauto, step, skateboard of bal, of juist stoere artikelen zoals een grote houten hamer, een emmer, of … vul zelf maar in!

Binnen ongeveer 2 weken na de fotoreportage krijg je de selectie met foto’s (die enigszins bewerkt zijn) doorgestuurd door middel van WeTransfer. Je kunt dan zelf een selectie maken van de foto’s die je graag wilt bestellen. Zodra je een keuze gemaakt heb, maak ik de foto’s (Hoge Resolutie bestanden) definitief gereed en stuur ik deze naar je door. De fotoafdrukken stuur ik per post naar je toe.

 

X

Boeken

Wil je graag een Familieshoot boeken? Vul dan onderstaande formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je dan laten weten of ik nog tijd heb. Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard ook even bellen, of in ieder geval via onderstaand contactformulier informeren of ik nog tijd heb.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.