Newborn fotoreportage

Een newborn fotoreportage wordt gemaakt in een heerlijk verwarmde en hygiënisch schone fotostudio waar ik alles bij de hand heb zoals kleedjes, doekjes, mandjes, etc.  Met mijn oog voor detail en engelengeduld zal ik de baby neerleggen en fotograferen. Ik ben gek op kleine details zoals die lieve kleine teentjes, het mondje mondje, oortjes, etc. vind ik super om vast te leggen voor jullie. Daarnaast vind ik prachtig om ook alle bewegingen die jullie baby maakt vast te leggen, denk hierbij aan huilen, geeuwen, strekken van de armpjes, etc.

Uiteraard zal de baby bepalen hoe de fotoshoot zal verlopen. Soms wil de baby graag wat extra eten voordat ze lekker rustig willen liggen en de andere baby wil juist liever eerst even geknuffeld worden door papa of mama. Daar nemen we gewoon de tijd voor!

De fotoreportage wordt gemaakt wanneer jullie baby tussen de 8 en ca. 14 dagen oud is. Een baby is namelijk in deze eerste weken nog heerlijk rustig en slaapt veel. Deze pure eerste dagen na de geboorte zijn uniek en zijn ook weer snel verdwenen zodra ze gaan groeien. Na die eerste weken worden baby’s alerter op hun omgeving en zijn ze vaker wakker maar ook de bottenstructuur van de baby gaat uitharden waardoor minder flexibel zijn in hun bewegingen als vlak na de geboorte. 

Reserveren voor een newborn fotoshoot is zeker aan te raden omdat ik beperkt ben in het aantal plekjes in mijn agenda. 

Fotoreportage Newborn |  €150

Fotoreportage in de studio

1,5-2 uur fotografie

Gallery met 20 foto’s om uit te kiezen

Aanvullend kun je tijdens de bestelsessie het fotopakket met digitale foto’s en het bijbehorende fotoboek bestellen

Gratis bestelsessie met advies over de producten

Ben je vaste klant dan krijg je bij iedere nieuwe boeking 10% korting op deze opnamekosten

 

Reserveren fotoreportage

Ik raad zeker aan om 3-4 maanden voor de uitgerekende datum alvast een plaatsje te reserveren. Ik kan maar een aantal plaatsjes voor een newborn fotoreportage in mijn agenda plaatsen. Vol = vol

 

Fotoreportage

Nadat de baby geboren is komen jullie naar de studio voor de fotoreportage, deze duurt ca. 1,5-2 uur. Jullie kiezen vooraf jullie kleuren en stijl uit zoals bv veel zwart/wit foto’s, liever witte kleuren of juist liever het gebruik van neutrale kleuren, etc. Jullie kleurenwens hebben jullie voor de fotoreportage doorgegeven zodat ik op de ochtend van de fotoshoot al wat spulletjes klaar heb gezet.

Mijn stijl van fotograferen is veelal met het gebruik van de kleuren bruin/creme/wit/zwart. Om de gehele fotoserie een geheel te laten vormen kiezen we voor alle achtergronden (baby en gezin) dezelfde kleur, hiermee creëer je een mooie samenhangende fotoreeks. 

Bestelsessie

Na de fotoreportage maken we 2 weken later een afspraak voor een bestelsessie in de studio.  Jullie zien de foto’s dan voor het eerst en kunnen dan bepalen welke fotopakket Geliefd, Gekoesterd of bewonderd jullie graag willen bestellen.

 

FOTOPAKKETTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s willen bestellen. Je krijgt €25 besteltegoed wanneer je het informatie/contact formulier invult en binnen 14 dagen een boeking plaatst.

Foto’s van jullie trots wil je graag aan de hele wereld laten zien. Je bent trots, je bent een ouder die verliefd is op zijn of haar kind. Verstop die foto’s dan niet op de computer maar laat ze zien!

Na de fotoreportage maken we na 2 weken een afspraak in de studio om de gemaakt foto’s te bekijken. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt in een fotopakket kunnen jullie geheel vrijblijvend extra foto’s of een luxe foto album of wanddecoratie bestellen.

Bekijk de mogelijkheden en prijzen. 

AANVULLENDE PRODUCTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitiale foto’s willen bestellen.

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's en overige cadeau artikelen

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Newborn foto's bekijken

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 - 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This