+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Hoe werkt een zwangerschap fotoshoot?

   Je bent zwanger. Een fase in het vrouwelijk lichaam die maar van korte duur is. Een bijzondere verandering waarbij je je kindje in je buik voelt groeien en bewegen. Zo bijzonder zo uniek. Met een zwangerschap fotoshoot kunnen jullie dit bijzondere moment vastleggen. Een zwangerschap fotoshoot is het vastleggen van jullie bolle buikje en van van jullie gezin.

   Portfolio studio

   Hieronder heb ik van een studio en een locatie fotoshoot een portfolio geplaatst. Je kunt de portfolio bekijken door op de foto te klikken en rustig van links naar rechts scrollen.

   Portfolio locatie

   Hieronder heb ik van een studio en een locatie fotoshoot een portfolio geplaatst. Je kunt de portfolio bekijken door op de foto te klikken en rustig van links naar rechts scrollen.

   Fotoshoot met hoeveel weken?

   Een zwangerschap shoot wordt gemaakt tussen de 32-35 weken zwangerschap. Reserveer tijdig bij ongeveer 4 maanden zwangerschap zodat je zeker een plaatsje hebt in mijn agenda. 

   Waarom een fotoshoot met 32-35 weken zwangerschap hoor ik je denken! De belangrijkste reden is dat je buikje in deze periode het mooiste rond is. Jullie kindje is mogelijk al wel aan het indalen maar hoe langer je wacht hoe meer het kindje gaat indalen met als gevolg dat je buikje gaat vervormen (de bolling wordt afgevlakt). De tweede reden is dat je jezelf in deze periode nog fit voelt en je nog makkelijk kunt bewegen zonder al te veel pijntjes. 

   Locatie of studio fotoshoot?

   Bij een zwangerschap fotoshoot heb je de keuze uit een locatie of een studio fotoshoot (niet beiden). De keuze is heel persoonlijk.

   Een fotoshoot in de studio is meer gestyleerd en een fotoshoot op locatie geeft meer het gevoel van vrijheid. Bekijk de voorbeelden op mijn website om een keuze te maken. Een fotoshoot in de studio is meer gestyleerd en een fotoshoot op locatie geeft meer het gevoel van vrijheid.

   Locatie fotoshoot

   Wanneer jullie kiezen voor een zwangerschap fotoshoot op locatie is dit mogelijk in een bosgebied of park maar ook jullie eigen huis is een mogelijkheid. Reiskosten binnen 15 km van mijn studioadres zijn bij de prijs inbegrepen.

   De kledingkeuze voor een fotoshoot op locatie is geheel afhankelijk van jullie wensen. Zodra jullie een fotoshoot boeken stuur ik jullie een uitgebreide kledintips brochure toe. Hebben jullie naar aanleiding van die kledingtips nog vragen of twijfel je over jullie gekozen kleding dan kun je altijd contact met mij opnemen.

   Fotostudio

   Bij een fotoshoot in mijn studio is de sfeer natuurlijk anders dan bij een fotoshoot op locatie. In de studio maak ik geen gebruik van jurken of iets dergelijks maar nemen jullie zelf de kleding mee die jullie graag aan willen trekken tijdens de fotoshoot. Ik hou van persoonlijke foto’s die echt zijn zoals jullie zijn. Wanneer jullie de fotoshoot geboekt hebben ontvangen jullie een uitgebreide beschrijving van de fotoshoot met de daarbij behorende kledingtips.

   In mijn studio kun je kiezen uit verschillende achtergronden zoals bruin/beige/wit/zwart of grijs. In de fotostudio kunnen we spelen met licht wat mooie effecten geeft met schaduw en licht. Kijk maar eens naar de voorbeelden op mijn website. 

   Na de fotoshoot? 

   Na de fotoshoot ga ik achter mijn computer de foto’s bewerken Ik krijg soms de vraag waarom moeten de foto’s bewerkt worden? Ik heb op deze website een filmpje staan zodat jullie kunnen zien wat ik bijvoorbeeld moet bewerken aan het babyhuidje (zie filmpje babyhuid bewerken). Ik zorg dat de foto’s geheel bewerkt zijn en dan zet ik ze voor jullie online op jullie eigen pagina. Zo kunnen jullie thuis op de bank de foto’s bekijken en bestellen. Na jullie bestelling maak ik een mooi album voor jullie klaar en deze stuur ik eerst digitaal naar jullie toe ter beoordeling. Wanneer het fotoboekje akkoord is gaat deze in bestelling en kunnen jullie ongeveer 5 weken later het fotoboek komen ophalen in de fotostudio. Ik zorg dat ik een ophaalmoment plan.

   Pin It on Pinterest

   Share This