+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl
   Gezin familie fotoshoot Eindhoven

   Een familie fotoshoot, laat zien waar je trots op bent

   Jouw gezin is iets om trots op te zijn! En terecht dat je dat bent! Leg het nu vast en ontvang een mooi album waar jullie samen als gezin op de bank doorheen kunnen bladeren.

   Met de familie fotoshoot van Astrid Timmers Fotografie in ieder geval wel! Wij maken namelijk onze foto’s altijd op een buitenlocatie in of rondom Eindhoven. Heerlijk een uurtje wandelen of naar een plek die voor jou speciaal is? Het kan allemaal. Als jullie het plekje hebben gevonden waar jullie gelukkig van worden, is het van belang dat we deze mooie momenten ook vastleggen. Want een plek waar jij je gelukkig bij voelt, is een plek waar jij straalt!

   Op deze manier is iedereen gemakkelijk zichzelf en komen er geen geforceerde ”kijk eens naar de camera” plaatsjes. ECHTE herinneringen, dat is waar wij voor gaan en waar wij voor staan!

   Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een keer van gedachten wisselen? Vul dan ons contactformulier in, mail naar info@astridtimmers.nl of bel 06 52 62 89 18. Bekijk ons portofolio onderstaande om een impressie te krijgen van onze werkwijze en foto’s.

   Op zoek naar tips voor jouw familie fotoshoot? Lees dan ook eens mijn blog met tips.

   Moeten we reserveren?

   Wil je een bepaalde dag de fotoshoot dan is het aan te raden tijdig te reserveren. Ik werk meerdere dagen per week maar om zeker te zijn dat ik kan op een speciale dag en tijd neem dan even contact met mij op. Je kunt dit doen door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@astridtimmers.nl.

   Hoe ga ik te werk?

   Op de dag van de familieshoot ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. We gaan samen een uur wandelen en maken spontane foto’s van jullie als gezin. Ik wil geen “lach even naar de camera” momentjes maar echte momenten. Deze momenten ontstaan vaak spontaan zodra jullie kleine opdrachtjes uitvoeren.

   Gezin fotoshoot Eindhoven

   Locatie familie fotoshoot

   Voor een gezins fotoshoot of familie fotoshoot fotografeer ik alleen op locatie in of rondom Eindhoven. We zijn dus altijd afhankelijk van het weer. Het gouden uurtje is het mooiste moment op de dag om foto’s te maken. Dit gouden uurtje start een uur voor zonsondergang of 1 uur voor zonsopkomst.

   Welke locatie in Eindhoven?

   Ik werk veel bij het Oude Meer nabij Son en Breugel omdat het gebied daar veel afwisseling heeft van een zandverstuiving en bossen. Een super locate als je het mij vraagt. Uiteraard werk ik ook op een locatie naar keuze in Eindhoven. Zo zijn er diverse parken die zich ook goed lenen voor een fotoshoot. Denk hierbij aan het Philips van Lenneppark of het Philips de Jonghpark. 

   Welke kleding trek ik aan?

   Ik adviseer altijd rustige kleuren aan te trekken voor de fotoshoot die op elkaar is afgestemd. Wanneer jullie de fotoshoot geboekt hebben bij mij krijg je van mij een brochure toegestuurd met daarin veel tips waar je op moet letten bij de kledingkeuze. 

   Gezin fotoshoot Eindhoven

   MEER TIPS VOOR EEN FAMILIE FOTOSHOOT? Lees mijn blog met alle tips.

   Na de fotoshoot? 

   Na de fotoshoot ga ik achter mijn computer de foto’s bewerken en selecteren. Daarna zet ik ze voor jullie online op een speciale prive pagina. Zo kunnen jullie thuis op de bank de foto’s bekijken en bestellen. Na jullie bestelling maak ik een mooi album voor jullie klaar en deze stuur ik eerst digitaal naar julie toe ter beoordeling. Wanneer het fotoboekje akkoord is gaat deze in bestelling en kunnen jullie ongeveer 5 weken later het fotoboek komen ophalen in de fotostudio. Ik zorg dat ik een ophaalmoment plan.

   Pin It on Pinterest

   Share This