+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Hoe werkt een baby of peuter fotoshoot?

   Een baby groeit hard en veranderd iedere dag, iedere week en iedere maand. Ze leren snel, ze ontwikkelen snel en veranderen snel in die eerste levensjaren. Deze stapjes in hun ontwikkeling kun je laten vastleggen met een fotoshoot met als eindresultaat een mooi fotoalbum met prachtige afdrukken.

   In de studio maak ik fotoshoots van peuters en kleuters met naturel tinten. Door de naturel tinten komt juist jullie kindje mooi in beeld en het resultaat is over 30 jaar nog steeds mooi. Een foto die dus tijdloos is.

   Voor welke leeftijd?

   Een baby / peuter fotoshoot is een geheel andere fotoshoot dan een newborn fotoshoot. Een baby fotoshoot wordt gemaakt vanaf ca. 4-5 maanden tot 5 jaar in de studio of vanaf ongeveer 11 maanden op locatie. 

   Studio

   Wanneer jullie kiezen voor een babyfotoshoot in de studio kunnen jullie kiezen uit verschillende kleuren achtergrond in neutrale tinten zoals zwart/grijs/beige/bruin of wit. Ik heb in de studio meerdere kleedjes en doekjes en daarnaast uiteraard ook verschillende krukjes en bakjes om in of op te zitten. Daarnaast maak ik vaak gebruik van houten blokken in neutrale kleuren. Zoals jullie mogelijk wel gezien hebben werk ik met name met neutrale kleuren. Heb je zelf een leuke knuffel of leuke blokken neem ze gerust mee zodat we deze ook tijdens de fotoshoot kunnen gebruiken.

   Kledingtips voor een fotoshoot in de studio is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen maar ik adviseer zo rustig mogelijke kleuren te gebruiken in de kleding. Bij een baby tot ca. 1 jaar is het gebruik van alleen een rompertje al genoeg. Meer informatie ontvangen jullie na boeking van de fotoshoot.

   Locatie fotoshoot

   Wanneer jullie kiezen voor een babyfotoshoot op locatie is dit mogelijk in een bosgebied of park maar ook jullie eigen huis is een mogelijkheid. Reiskosten binnen 15 km van mijn studioadres zijn bij de prijs inbegrepen.

   De kledingkeuze voor een fotoshoot op locatie is geheel afhankelijk van jullie wensen. Zodra jullie een fotoshoot boeken stuur ik jullie een uitgebreide kledintips brochure toe. Hebben jullie naar aanleiding van die kledintips nog vragen of twijfel je over jullie gekozen kleding dan kun je altijd contact met mij opnemen.

   Na de fotoshoot? 

   Na de fotoshoot ga ik achter mijn computer de foto’s bewerken Ik krijg soms de vraag waarom moeten de foto’s bewerkt worden? Ik heb op deze website een filmpje staan zodat jullie kunnen zien wat ik bijvoorbeeld moet bewerken aan het babyhuidje (zie filmpje babyhuid bewerken). Ik zorg dat de foto’s geheel bewerkt zijn en dan zet ik ze voor jullie online op jullie eigen pagina. Zo kunnen jullie thuis op de bank de foto’s bekijken en bestellen. Na jullie bestelling maak ik een mooi album voor jullie klaar en deze stuur ik eerst digitaal naar julie toe ter beoordeling. Wanneer het fotoboekje akkoord is gaat deze in bestelling en kunnen jullie ongeveer 5 weken later het fotoboek komen ophalen in de fotostudio. Ik zorg dat ik een ophaalmoment plan.

   Pin It on Pinterest

   Share This