+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Verschillende fotoshoots

   Bij Astrid Timmers ben je aan het juiste adres voor verschillende fotoshoots. De shoots kunnen zowel in mijn fotostudio in Eindhoven plaatsvinden als op een mooie (buiten) locatie in de omgeving. Lees hieronder meer over de verschillende fotoshoots of bekijk direct mijn portfolio om een impressie te krijgen van mijn werk!

   Zwangerschap fotoshoot

   Een zwangerschapsfotoshoot is een cadeautje voor jezelf en je kindje. Tijdens een gezellige fotoshoot leg ik jou en je mooie buik vast. Hoe bijzonder is het later als je kunt terug kijken op deze bijzondere reis én als je je kindje kan laten zien waar hij of zij 9 maanden lang gegroeid heeft? De zwangerschapsfotoshoot vindt plaats als je tussen de 32 en de 35 weken zwanger bent. Op dit moment is je buik mooi rond en heb jij voldoende energie om te poseren!

   Waar je de zwangerschap fotoshoot graag wil maken, in de studio of op een mooie locatie in Eindhoven (binnen 15 km vanaf de studio) is afhankelijk van jullie voorkeur. Beide fotoshoots zijn erg mooi als herinnering, maar de sfeer bij iedere fotoshoot is wel echt verschillend. 

   Op locatie

   Bij een locatie fotoshoot kun je kiezen voor een fotoshoot binnen 15 km vanaf mijn studio  (5623 CB). Wanneer jullie een locatie buiten deze 15 km zone uitkiezen komen er reiskosten bij van €0,50 per km. Een locatie waar ik zelf regelmatig fotoshoots maak is het Oud Meer nabij Son en Breugel (Sonseweg). Een wat stoerdere locatie is bijvoorbeeld Strijp S in Eindhoven.

    

   In de studio

   Bij een studio fotoshoot kom je naar mijn studio in Eindhoven. Hier maak ik gebruik van diverse kleuren achtergronden. Favoriete kleuren bij een zwangerschap fotoshoot zijn zwart, wit of grijs. Ik fotografeer jullie zo natuurlijk mogelijk. 

   Lees meer…

   Newborn fotoshoot

   Een newborn fotoshoot vindt plaats als je kindje 1 tot 2 weken oud is. De piepkleine vingertjes, teentjes en donshaartjes verdwijnen namelijk voordat je het weet! Houd er rekening mee dat je de newborn shoot ruim op tijd moet boeken. Zodra je kleintje ligt te slapen, sla ik mijn slag en schiet ik snel de mooiste foto’s.

   Bij een newbornshoot ontvang ik graag vooraf jullie voorkeuren of wensen voor wat betreft de kleuren en het gebruik van een eventueel mandje/bakje ja of nee. Bij boeking ontvangen jullie een digitale vragenlijst waarop ik jullie wensen vooraf al kan inventariseren. Ik werk graag toe naar een mooi product van de fotoshoot en daarbij vind ik het heel belangrijk om een eenduidig kleur/stijl beeld af te geven. In een fotoalbum is het namelijk erg mooi wanneer alle kleuren bij elkaar passen in het gehele album. Wil je graag een mooie wanddecoratie voor in huis bestellen kijk dan wat kwa kleur past bij jullie interieur en bespreek dit vooraf.

   Bij de newborn fotoshoot is het heel gebruikelijk dat andere gezinsleden mee op de foto gaan zoals papa, mama of eventueel een broertje of zusje. Ik adviseer dan ook altijd om dit te doen, ook als je twijfelt.

   In verband met de rust tijdens de fotoshoot, kunnen andere familieleden en of belangstellenden niet bij de fotoshoot aanwezig zijn. Hoe meer mensen in de studio hoe onrustiger het is voor de baby. Laat iedereen buiten het gezin thuis en geniet even samen van jullie gezin. Het is natuurlijk een fotoshoot maar het is zeker ook een beleving die je nooit meer gaat vergeten!

   Lees meer…

   Baby/kleuter fotoshoot

   Kleintjes worden veel te snel groot. Leg daarom de ontwikkeling van je schattige baby, ondeugende peuter en wijze kleuter vast tijdens een baby en kleuter fotoshoot. Mijn stijl qua fotoshoots is over het algemeen vrij neutraal zodat het tijdens de fotoshoot echt om jouw kind draait. Natuurlijk kunnen we wel gebruiken maken van accessoires (zoals zijn favoriete knuffel) of afspreken op een mooie locatie in de natuur.

   Op locatie

   Bij een locatie fotoreportage kun je kiezen voor een fotoshoot binnen 15 km vanaf mijn studio  (5623 CB). Wanneer jullie een locatie buiten deze 15 km zone uitkiezen komen er reiskosten bij van €0,50 per km. Een locatie waar ik zelf regelmatig fotoshoots maak is het Oud Meer nabij Son en Breugel (Sonseweg) of een wat stoerdere locatie Strijp S in Eindhoven.

   In de studio

   In de studio maak ik gebruik van een gekleurde achtergrond.  Tijdens de fotoshoot hangt er 1 kleur achtergrond (zwart/wit/grijs/creme/donkerbruin) die we gebruiken tijdens de gehele fotoshoot. 

   In de studio heb ik een aantal houten speelgoed blokken die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Heb je zelf neutraal gekleurd speelgoed neem deze dan gerust mee.

   Lees meer…

   Familie/gezin fotoshoot

   Het probleem van veel ouders? Dat is dat ze ontelbaar veel foto’s van de kids hebben, maar geen één van het hele gezin samen. Ik los dit probleem graag op tijdens een gezellige familie fotoshoot. Tijdens de fotoshoot zoek ik naar spontane momenten om jullie te fotograferen zoals jullie echt zijn. Laat jullie gezinsgeluk door mij vastleggen en zorg voor een mooie herinnering voor later.

    

   Lees meer…

   Na de fotoshoot

    

   Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren van de foto’s en het bewerken. Ongeveer 2-3 weken na de fotoshoot zet  ik de mooiste foto’s voor jullie online en dit zijn er ca. 20-25 foto’s. Jullie kunnen dan thuis op de bank zeff de foto’s uitzoeken of als jullie dit prettig vinden kunnen jullie ook naar de studio komen om samen een selectie te maken. Afhankelijk van hoeveel foto’s jullie graag willen bestellen kun je kiezen uit het fotopakket Geliefd, Gekoesterd en Bewonderd.

   CONTACTFORMULIER

   Astrid Timmers

   Astrid Timmers fotografie

   Pisanostraat 55c (1e etage) 

    5623 CB Eindhoven 

   Tel +31 6 - 52 62 89 18

   info@astridtimmers.nl

   Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  14.00-18.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-13.00 uur

   Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

   Op alle fotoshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing

   © ASTRID TIMMERS FOTOGRAFIE 2021 | All rights reserverd | KVK 53937074 | BTW NL001691231B40

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This