Customer Reviews

No review box found! Insert a valid box ID.

Schrijf een nieuw bericht in mijn Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 entries.
Tamara, Tim, Dex en Rox
Na 2,5 jaar zijn wij weer terug gekomen bij Astrid in de studio voor een newborn fotoshoot, ditmaal van onze dochter Rox. Net als de vorige keer bij onze zoon Dex, werden we weer goed verwelkomd en kwamen we weer niks te kort. Zoals Astrid zelf al aangeeft, ze heeft engelengeduld, dit is absoluut waar, ze neemt echt de tijd voor je en gaat door totdat wij en zij zelf tevreden zijn. Het resultaat is weer prachtig geworden! We zijn enorm blij met onze foto's van onze kleine meid! Groetjes Tamara, Tim, Dex en Rox
Marsha van Asperen
Newbornshoot Evi van Asperen Samen met onze pasgeboren dochter Evi en onze vierjarige dochter Liz ben ik naar de fotostudio van Astrid gegaan om een Newbornshoot te doen. Astrid was ontzettend vriendelijk en geduldig. Er heerste een ongedwongen sfeer. Ik heb het als erg prettig ervaren dat Astrid luisterde naar mijn wensen en daarop inspeelde tijdens de shoot. De foto's zijn schitterend. Ik kon daarom maar moeilijk kiezen en heb veel extra fotobestanden besteld. Je kunt deze shoot ten slotte nooit meer overdoen; de herinneringen hieraan zijn bijzonder en uniek. Astrid ging niet alleen super om met Evi, maar had ook alle aandacht voor Liz. Astrid is een vakvrouw en ik kan haar zeker aanbevelen. Astrid, ik wil je bedanken voor deze onvergetelijke ervaring en de prachtige foto's!
Tamara Tim en Dex:
Newborn fotoshoot Op 2 mei 2017 hebben wij een newborn fotoshoot laten maken van onze zoon. Bij aankomst in de studio, werden we vriendelijk verwelkomd door Astrid. De koffie en koek stonden voor ons klaar, we kwamen niks te kort! Astrid was heel lief en zorgzaam voor onze zoon. De fotoshoot verliep goed en gezellig en het resultaat was boven verwachting. Wij zijn erg blij met onze prachtige foto's van ons eerste kindje, we komen hier zeker weer terug. Groetjes Tamara, Tim en Dex
Irene van Erp
Newbornshoot We hebben in februari en in april van dit jaar een shoot gehad bij je. Wat een fantastische ervaring. Alle wensen die wij hadden heeft Astrid meegenomen en ze was ontzettend lief en geduldig met onze meisjes. Er is totaal geen tijdsdruk en tijdens de shoot voel je je niet opgejaagd door de klok. De foto's zijn geweldig geworden en hangen inmiddels al bij ons aan de muur. Voor een volgende shoot komen we zeker weer bij je terug. Groetjes Irene, Rick, Sara en Eva
Menno, Martine en Femm
Heel blij met de mooie foto's! In de 37ste week van de zwangerschap (april) realiseerden we ons dat we toch wel heel graag nog mooie zwangerschapsfoto's wilden laten maken. Nogal op de valreep, maar dat was geen enkel probleem voor Astrid. Ondanks haar hele volle agenda konden we twee dagen later al in de studio terecht. Twee weken later is onze kleine Femm geboren. En ook van haar wilden we graag mooie foto's laten maken. En dat is ook zeker gelukt! Astrid is een lieve vrouw, stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ook met Femm was ze erg lief en geduldig. Astrid is heel precies en dat is ook echt te zien aan het eindresultaat. We zijn heel erg blij met de foto's, waar we nog heel lang plezier van gaan hebben. Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen. Astrid, dank je wel voor je gastvrijheid. We komen zeker nog een keertje bij je terug! Lieve groet,
Claudine
Zwangerschap & Newborn Shoot Zwangerschap en Newborn shoot laten maken bij Astrid en ben zeer tevreden over het resultaat. Astrid heeft veel geduld en stelt je op je gemak wat ik erg belangrijk vindt. Ze denkt mee en luistert goed naar de wensen die je hebt. Heel erg bedankt!! Echt een aanrader!
Linda
Zwangerschaps & Newborn shoot Suze Nu al 4 keer met Astrid mogen samenwerken. 3x newborn shoot en 1x een zwangerschapshoot met mijn beste vriendin. Astrid is erg lief en geduldig en door de ongedwongen sfeer is het zelfs gelukt om prachtige foto's te krijgen van Suze met haar grote broer (3 jaar) en grote zus (1 jaar).
Suzan
Professioneel geholpen en mooie foto’s. Wij zijn erg tevreden!
Maartje
Zwangerschap en newborn shoot ik heb samen met mijn vriendin een duo zwangerschapsshoot bij Astrid gehad. Astrid gaf leuke opdrachten waardoor we mooie spontane foto’s kregen. Toen onze dochter geboren was hebben we een newborn shoot in de studio gedaan. Astrid nam alle tijd en had heel veel geduld met onze niet in slaap te krijgen dochter. Uiteindelijk zijn de foto’s boven verwachting goed gelukt. Ook de bewerking en oplevering waren snel en goed. Met beide shoots zijn we zeer tevreden!
Laura, Ariejan, Rowan en Lucas
Familieshoot Voor de tweede keer hebben wij Astrid gevraagd om 'n familieshoot met ons te doen. Deze keer in haar studio in Eindhoven. Astrid heeft alles uit de kast gehaald om de kleine mannen op hun gemakt te stellen en ons gezin weer mooi op de foto te zetten. De afhandeling is uitstekend verlopen, we zijn wederom héél te vreden met het eindresultaat. Astrid, bedankt!
Tom, Carlijn Teus
Tom, Carlyn en Teus: Newborn shoot Wij hebben onlangs newborn foto's laten maken van onze Teus! Wat is Astrid een echte professional, de omgang met onze Teus, het geduld, de creativiteit, de mogelijkheden en uiteindelijk het resultaat is echt super. Wij zijn enorm blij met de prachtige en de vele verschillende foto's! Ook de snelle service is erg fijn, want je wil natuurlijk zo snel mogelijk de foto's van je baby'tje kunnen bewonderen. Astrid bedankt voor de foto's!
Yannic, Christa en Zoe
In oktober hebben we een newborn shoot geschoten bij Astrid. Tijdens de shoot is Astrid zeer professioneel te werk gegaan. Ze bewaarde goed de rust voor onze dochter die tijdens de shoot veel wakker was. Normaal gezien duurt de shoot 2 uur, maar omdat ze tevreden wakker was is dit iets uitgelopen. Het resultaat was erg mooi tijdens het uirkiezen had ik wel meer foto's verwacht, maar we hebben er op vertrouwd dat we de mooiste resultaten hebben gekregen. Groetjes Christa en Yannic
Tanja
Zwangerschap & Newborn fotoshoot Bij Astrid heb ik een zwangerschap en newborn shoot laten maken. Ik ben nogal onzeker over mezelf en twijfelde daarom of ik een zwangerschaps shoot zou laten maken. Astrid verzekerde mij dat ze ook van mij mooie foto’s kan maken en ik niet onzeker hoef te zijn. Dit heeft ze 100% waargemaakt! Ze nam echt de tijd voor me en stelde mij helemaal op mijn gemak. Ik wilde graag een foto samen met mijn hond, en ik mocht hem mee naar de studio nemen, vond ze geen probleem! De foto's zijn allemaal heel erg mooi geworden. De newborn shoot was helemaal geweldig. Hoe Astrid met de baby omgaat, echt super! M’n zoontje heeft de hele shoot geslapen. Mede doordat zij zo ontzettend rustig met hem omging. En wat ik erg leuk vind aan haar, ze is heel perfectionistisch. Vingertjes, de lippen, het dekentje, alles moet tot op het kleinste detail perfect op de foto! Fijn om te zien als je zelf ook een perfectionist bent. Ook deze foto’s zijn allemaal heel mooi geworden!
Maarten
Newborn shoot afgelopen augustus onze 3e shoot bij Astrid gedaan en weer heeft ze supermooie fotos gemaakt! We kwamen voor newbornshoot, maar ze heeft de hele familie ook op de foto gezet! Astrid stelt iedereen op zijn gemak en bereidt de shoots goed voor. Ze luistert naar suggesties waardoor je de fotos krijgt die je graag wilt! We zijn weer erg tevreden!! Astrid bedankt!!
Ryan Hoofs
Familieshoot Na een hele mooie zwangerschaps- en newbornshoot wilden we bij de 1e verjaardag van onze dochter graag een nieuwe fotosessie met Astrid doen. Deze keer niet in de studio maar in het park vlakbij ons huis. De sfeer was wederom ongedwongen hetgeen heeft geleid tot schitterende foto's. Het enige nadeel was het maken van een keuze bij zoveel mooie foto's :). Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
Ilona
Aanrader Wij hebben de zwangerschap- en newbornshoot gedaan! Echt een aanrader. Ik sta niet zo graag voor de camera maar ze weet je heel goed op gemak te stellen. En hoe ze omgaat met de kleine zo rustig zoveel geduld en hele mooie foto's! Echt een aanrader!
Koudstaal
Familiefoto's Astrid, wat een fijne zaterdagochtend in het bos hebben we gehad met de familie fotoshoot. We zijn ook heel erg blij met het resultaat. Knap hoe je erg mooie foto's hebt gemaakt van een jongetje van zes dat echt nooit op de foto wil! Nu wachten we vol spanning op het fotoboekje, Dank je wel, groetjes Danielle
Henriette de Boer
Familieshoot We hebben met ons gezin een familieshoot gehad in een mooi natuurgebied bij Son. We kregen van fotografe Astrid van te voren advies over de te dragen kleding. Dat was heel fijn. Daardoor waren de kleuren goed op elkaar afgestemd. Ze deed het heel goed met onze 4 kleinzonen van 3,5,6 en 8 jaar. Ze gingen zelfs meedenken over de poses, waardoor we heel spontane foto's kregen. Door haar geduld en het mooie weer werd het een hele leuke middag. En de foto's zijn prachtig geworden.
Familie Koudstaal
Familie shoot Wij hebben in mei een familie shoot bij het oude meer in Son gedaan met Astrid. Ze was goed voorbereid en had leuke plaatsen bedacht en een houten kratje meegenomen. Hierdoor hebben we mooie foto’s met natuur op de achtergrond gekregen. Het was erg fijn dat Astrid de tijd nam om iedereen op de foto te krijgen. Het resultaat is prachtig. Bedankt voor het mooie foto’s. Fam. Koudstaal
Ilse en Ron
Hele leuke fotoshoot gehad bij het oude meer in Son en Breugel. Astrid nam de tijd en ook onze hond werd leuk op de foto gezet. Alleen maar positieve reactie op de foto’s gehad, wij zijn er super blij mee! Bedankt!

Pin It on Pinterest

Share This