+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Wie ben ik?

   Ik ben moeder. Perfectionist. Niets is goed genoeg voor mij. Ik geef alles. En doe niets half.  Ik haal energie uit de blijdschap van al die vaders en moeders die jou al voorgingen. Inmiddels ben ik al 7 jaar bezig met dit vak, ik heb al vele honderden newborn baby’s, baby’s en bolle buikjes mogen fotograferen.

   Ik ben ook direct en eerlijk. Wat je op mijn website ziet, dat krijg je. Dat is een pure, natuurlijke stijl. Geen tierelantijntjes, maar focus (letterlijk en figuurlijk) op jouw baby. Die teentjes, vingertjes tot en met het kruintje van jullie baby zijn voor mij de details die ik graag vastleg. Deze natuurlijke stijl uit zich door rustige achtergronden, natuurlijke (aard-)kleuren en geen enkele afleiding van jouw baby.

   Mensen in mijn studio vinden altijd dat ik engelengeduld heb met hun baby. Dat ik liefdevol en met heel veel rust, iedere baby wel mooi op de foto weet te zetten. En ik moet zeggen: dat lukt ook wel altijd. Het kost soms wat meer moeite, maar dan gaan we gewoon wat langer door. Want ik doe het niet half.

   Altijd streef ik naar een eindresultaat waar jij blij mee bent. Of dat nu een blikvanger aan de muur is, of een fotoalbum om talloze malen opnieuw open te slaan; het moet perfect. Dat betekent dat ik kwaliteitsproducten lever van leveranciers over de hele wereld. Want alleen het beste is goed genoeg voor jou. Dat ben je waard.

   In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Graag ga ik met mijn border-collie (Myra) op pad in het bos in Son, vlakbij mijn huis waar ik woon met mijn man en 2 zoons. En ’s avonds mag ik helpen met natuurkunde of biologie, ik ben van alle markten thuis :).

   En ik ben emotioneel. Ik kan huilen op een begrafenis waar ik niemand ken. Ik leef me in in een ander. Dat is mijn zorgzame kant. Ik wil graag dat een ander het goed heeft. Daar leef ik voor. Daarom past het fotograferen van baby’s wellicht zo ontzettend goed bij mij. In mijn handen heeft jouw baby het goed.

   Volg je mij ook al op social media? 

   Astrid Timmers Fotografie 

   Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 – 52 62 89 18

   KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

   info@astridtimmers.nl

   Openingstijden:

   Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

   Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This