Contactformulier

You’ll never get a second chance!

Wat leuk dat je op mijn website kijkt en interesse hebt in mijn fotografie. Wanneer jullie graag meer informatie ontvangen of een kennismakingsgesprek willen inplannen kunnen jullie onderstaand contactformulier invullen, dit is geheel vrijblijvend. Ik zal binnen 1 werkdag contact met jullie opnemen.

Fotoshoot mogelijkheden:

 

Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot wordt gemaakt binnen ca 14-21 dagen na de geboorte bij mij in de studio. Ben op tijd met reserveren want vol = vol.

 

Baby fotografie

Baby’s tot 1 jaar worden gefotografeerd in de studio. Wanneer jullie graag een buiten fotoshoot willen laten maken is dit zeker mogelijk, wel adviseer ik om te wachten tot jullie kindje kan kruipen.

 

Familie fotografie

Op locatie maak ik graag familie fotoshoots. Dit kan in Eindhoven of directe omgeving. Binnen 10 km vanaf mijn studio adres (5623CB) zijn de reiskosten inbegrepen, daarboven zijn de reiskosten 0,50 ct/km.

 

Zwangerschap fotografie

Zwangerschap fotografie is alleen mogelijk in combinatie met een newborn fotoshoot. De fotoshoot kan plaatsvinden op locatie of in mijn studio.

Bestelsessie:

Na iedere fotoshoot zoals hierboven omschreven plannen we na ca. 3 weken een datum in voor een bestelsessie in de studio. Zo kan ik jullie de foto’s laten zien van de fotoshoot en gaan we samen bekijken welk product jullie graag willen bestellen. Dit kan een mooie muurdecoratie zijn of een fotoalbum. Jullie kunnen er ook voor kiezen om alleen digitale fotobestanden te bestellen maar ik spreek uit ervaring dat digitale foto’s een mooi plaatsje krijgen op de computer. Ik vind het belangrijk dat jullie een mooi en waardevol aandenken hebben aan de fotoshoot.

Vul onderstaande gegevens in en ik zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 – 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Deze mooie vereniging heeft als doelstelling het professionaliseren van newbornfoto-grafie binnen Nederland en België en het op peil houden van de kennis en kwaliteit van de professionele fotografen alsmede het verder ontwikkelen hiervan. Veilig werken loopt hier als rode draad doorheen.

Pin It on Pinterest

Share This