Contactformulier

You’ll never get a second chance!

Vul onderstaande gegevens in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

FOTOPAKKETTEN

Iedere fotoshoot heeft zijn eigen samengestelde fotopakketten. Het kiezen van het uiteindelijke fotopakket is mogelijk na het zien van de foto’s die ik online voor jullie zet op een aparte online pagina. Klik hieronder op jouw fotoshoot naar keuze en ga direct naar de prijzenpagina voor meer informatie.

Ik heb verschillende fotoshoot mogelijkheden. Kies hieronder de fotoshoot van jullie wensen en vul het contactformulier in. Ik zal binnen 2 werkdagen contact met jullie opnemen. Hebben jullie vragen neem dan gerust telefonisch contact met mij op.

Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot wordt gemaakt binnen ca 14-21 dagen na de geboorte bij mij in de studio. Ben op tijd met reserveren want vol = vol.

 

Baby/peuter fotografie

Baby’s tot 5 jaar worden gefotografeerd in de studio. Wanneer jullie graag een buiten fotoshoot willen laten maken is dit zeker mogelijk, wel adviseer ik om te wachten tot jullie kindje kan kruipen.

 

Zwangerschap fotografie

Zwangerschap fotografie is mogelijk in combinatie met een newborn fotoreportage. Wanneer je beide fotoshoots tegelijk boekt krijg je €20 korting op de totaalprijs. De zwangerschap fotoshoot kan plaatsvinden op locatie of in mijn studio.

 

Gezins fotografie

Gezins fotoshoot kan alleen op locatie in Eindhoven. Dit kan een bos of park zijn of juist bij jullie thuis. Ik werk veel bij het bosgebied het Oude Meer tussen Son en Best.

 

 

AANVULLENDE PRODUCTEN

Naast het fotopakket is het mogelijk om extra fotoboeken, wanddecoratie of digitale foto’s te bestellen. Bij elke pakket krijg je de mogelijkheid om dit met korting aan te schaffen. 

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 - 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW NL001691231B40

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  14.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This