+31 6 52 62 89 18 info@astridtimmers.nl

   Contactformulier

   Vul onderstaande gegevens in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

   FOTOPAKKETTEN

   Iedere fotoshoot heeft zijn eigen samengestelde fotopakketten. Het kiezen van het uiteindelijke fotopakket is mogelijk na het zien van de foto’s die ik online voor jullie zet op een aparte online pagina. Klik hieronder op jouw fotoshoot naar keuze en ga direct naar de prijzenpagina voor meer informatie.

   Ik heb verschillende fotoshoot mogelijkheden. Kies hieronder de fotoshoot van jullie wensen en vul het contactformulier in. Ik zal binnen 2 werkdagen contact met jullie opnemen. Hebben jullie vragen neem dan gerust telefonisch contact met mij op.

   Newborn fotografie

   Een newborn fotoshoot wordt gemaakt binnen ca 14-21 dagen na de geboorte bij mij in de studio. Ben op tijd met reserveren want vol = vol.

    

   Baby/peuter fotografie

   Baby’s tot 5 jaar worden gefotografeerd in de studio. Wanneer jullie graag een buiten fotoshoot willen laten maken is dit zeker mogelijk, wel adviseer ik om te wachten tot jullie kindje kan kruipen.

    

   Zwangerschap fotografie

   Zwangerschap fotografie is mogelijk in combinatie met een newborn fotoreportage. Wanneer je beide fotoshoots tegelijk boekt krijg je €20 korting op de totaalprijs. De zwangerschap fotoshoot kan plaatsvinden op locatie of in mijn studio.

    

   Gezins fotografie

   Gezins fotoshoot kan alleen op locatie in Eindhoven. Dit kan een bos of park zijn of juist bij jullie thuis. Ik werk veel bij het bosgebied het Oude Meer tussen Son en Best.

    

    

   Astrid Timmers

   Astrid Timmers fotografie

   Pisanostraat 55c (1e etage) 

    5623 CB Eindhoven 

   Tel +31 6 - 52 62 89 18

   info@astridtimmers.nl

   Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

   Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

   Op alle fotoshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing

   © ASTRID TIMMERS FOTOGRAFIE 2021 | All rights reserverd | KVK 53937074 | BTW NL001691231B40

   Astrid Timmers Fotografie

   Pisanostraat 55c,

   5623 CB Eindhoven

   Klik hier voor routebepaling met Google Maps

   Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

   Pin It on Pinterest

   Share This