Baby fotoreportage

Een baby fotoreportage wordt gemaakt in een heerlijk verwarmde en hygiënisch schone fotostudio waar ik alles bij de hand heb zoals kleedjes, doekjes, mandjes, etc.  Met mijn oog voor detail en engelengeduld zal ik baby fotograferen. In een neutrale setting met neturale kleding maak ik foto’s van jullie kind zoals ze echt zijn. Voor kinderen tot 1 jaar 

Uiteraard zal het kind bepalen hoe de fotoshoot zal verlopen. Sommige kinderen vinden het spannend en anderen vinden alles gezellig en leuk. Door kinderen de ruimte te geven om even te spelen en misschien wat te eten of te drinken zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen en zich ook net zoals thuis gaan gedragen. We nemen de tijd voor deze fotoshoot zodat jullie kind zich thuis voelt in mijn studio. 

De fotoreportage kan gemaakt worden voor kinderen van 6 maanden tot en met 5 jaar. 

Fotoreportage BABY | €100

Fotoreportage in de studio of op locatie

1 uur fotografie

Gallery met 20 foto’s om uit te kiezen

Aanvullend kun je tijdens de bestelsessie het fotopakket met digitale foto’s en het bijbehorende fotoboek bestellen

Gratis bestelsessie met advies over de producten

Ben je vaste klant dan krijg je bij iedere nieuwe boeking 10% korting op deze opnamekosten

FOTOREPORTAGE

Op de dag van de fotoshoot komen jullie naar de studio waar ik indien nodig de verwarming heb aangezet zodat het lekker warm is voor jullie kind. Ik zorg dat de gewenste kleur als achtergrond klaar hangt voor jullie en dat we direct kunnen beginnen als de baby/kind er klaar voor is. Wanneer het kind wat onwennig is zal ik starten met gewoon wat kletsen/spelen zodat ze wat meer vertrouwen krijgen in mij. 

Mijn stijl van fotograferen is veelal met het gebruik van de kleuren bruin/creme/wit/zwart. Om de gehele fotoserie een geheel te laten vormen kiezen we voor alle achtergronden (baby en gezin) dezelfde kleur, hiermee creëer je een mooie samenhangende fotoreeks.

 

BESTELSESSIE

Na de fotoreportage maken we 2 weken later een afspraak voor een bestelsessie in de studio.  Jullie zien de foto’s dan voor het eerst en kunnen dan bepalen welke fotopakket Geliefd, Gekoesterd of bewonderd jullie graag willen bestellen.

 

FOTOPAKKETTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitiale foto’s willen bestellen.

Foto’s van jullie trots wil je graag aan de hele wereld laten zien. Je bent trots, je bent een ouder die verliefd is op zijn of haar kind. Verstop die foto’s dan niet op de computer maar laat ze zien!

Na de fotoreportage maken we na 2 weken een afspraak in de studio om de gemaakt foto’s te bekijken. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt in een fotopakket kunnen jullie geheel vrijblijvend extra foto’s of een luxe foto album of wanddecoratie bestellen.

Bekijk de mogelijkheden en prijzen. 

AANVULLENDE PRODUCTEN

Na fotoreportage maken we een afspraak in de studio voor jullie bestelsessie waar jullie de foto’s voor het eerst kunnen bekijken. Tijdens deze sessie kunnen jullie zelf bepalen welk van onderstaande jullie willen bestellen en of jullie eventueel aanvullend nog extra fotoboeken, wanddecoratie of digitiale foto’s willen bestellen.

Fotoalbums

Handgemaakte fotoboeken, een waardevolle herinnering

Muurdeocratie

Laat je foto's zien aan iedereen

Digitale foto's en overige cadeau artikelen

Zelf de mooiste foto's uitkiezen en bestellen

Baby foto's bekijken

Volg je mij ook al op social media? 

Astrid Timmers Fotografie 

Pisanostraat 55c (1e etage) | 5623 CB Eindhoven | Tel +31 6 - 52 62 89 18

KVK 53937074 | BTW 1421.26.147.B02 

info@astridtimmers.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten   |   Dinsdag tot en met vrijdag:  9.00-17.00 uur   |   Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Uitsluitend op afspraak  | Parkeren is gratis mogelijk voor de deur

Astrid Timmers Fotografie

Pisanostraat 55c,

5623 CB Eindhoven

Klik hier voor routebepaling met Google Maps

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen in de praktijk leerervaring mogen opdoen heb ik me aangemeld als erkend leerbedrijf. Persoonlijk vind ik het ook super leuk om mijn ervaring te delen. Het is dus mogelijk dat er een stagiaire bij de fotoshoot aanwezig is.

Pin It on Pinterest

Share This