Wat kost een Newborn shoot

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap, een mooie spannende tijd breekt aan. Een newborn fotoshoot is een echte aanrader wanneer je nooit meer wil vergeten hoe jullie kleine baby er uit zag net na de geboorte. Een newborn fotoshoot wordt altijd gedaan binnen 2 weken na de geboorte. Voor een newborn fotoshoot hanteer ik een reserveringslijst. Maak een reservering altijd op tijd want vol=vol. Wil je zeker weten dat ik tijd heb voor jullie baby, maak dan een reservering zeker 3 maanden voor de uitgerekende datum zodat jullie gegarandeerd zijn van een plaatsje in mijn agenda. Maar ook als je bijna bent uitgerekend, of al bent bevallen, kun je nog informeren. Ik heb soms ruimte voor een last-minute Newborn shoot. Een newborn fotoshoot wordt altijd ingepland op maandag tot en met donderdag om 9.30 uur. 

Basic

Inbegrepen in deze shoot

  • Opnamekosten in mijn professionele fotostudio
  • 2 Volledig uitgewerkte foto's

Prijs: €175

meer info Nu Boeken
Medium

Inbegrepen in deze shoot

  • Opnamekosten in mijn professionele fotostudio
  • 8 volledig uitgewerkte foto's
  • 1 Luxe fotoalbum 15 x 15 cm twv € 75

Prijs: €295

Meer Info Nu Boeken
Complete

Inbegrepen in dezeshoot

  • Opnamekosten in mijn professionele studio
  • 25 volledig uitgewerkte foto's
  • 1 Luxe fotoalbum 20 x 20 cm twv € 150

Prijs: €475

Meer Info Nu Boeken

Waarom bij mij boeken?

Ik school mezelf regelmatig bij

Door trainingen en cursussen te volgen bij de allerbeste fotografen ter wereld, zorg ik dat mijn kennis altijd up-to-date is

Ik heb heel veel ervaring

Jaarlijks doe ik ruim 100 fotoshoots van newborn babies. Daarmee kan wel gezegd worden dat ik een flinke dosis ervaring heb opgedaan, vooral ook in de omgang met jouw kostbaarste bezit.

Volledig ingerichte studio

Mijn studio is optimaal ingericht voor het doen van newborn fotoshoots. Professionele apparatuur en materialen gecombineerd met een gezellige sfeer.

Vele tevreden klanten gingen je voor

Inmiddels zijn talloze klanten in mijn studio geweest, waarvan een groot deel inmiddels tot mijn trouwe klantenkring mag worden gerekend.

Alle tijd die nodig is

Zolang ik denk dat het kan, gaan we door met de fotoshoot om te zorgen dat we maximale resultaten behalen om ook jou tevreden naar huis te sturen.

Snelle afhandeling

Bij mij hoef je geen maanden te wachten op je foto's. Doorgaans heb je ze binnen 2 weken.

X

Boeken

Wil je graag een newbornshoot boeken? Vul dan onderstaande formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je dan laten weten of ik nog tijd heb. Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard ook even bellen, of in ieder geval via onderstaand contactformulier informeren of ik nog tijd heb.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.

X

Meer info

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.