Voeg een bericht toe
 


Charlotte de Wals: Baby fotoshoot

Via deze weg nog een bedankje vanuit onze kant. Onze baby Mees kreeg alle tijd om rustig te gaan liggen en te poseren. Er was zelfs tijd om nog even de fles te geven. Dus een heerlijk tevreden baby en prachtige foto's als resultaat! 


dinsdag 05 april 2016
Danielle: Newborn shoot

Lieve Astrid,

 

We willen jou ontzettend bedanken voor het geduld en de hele goede service die jij aan ons verleend hebt.

Ik vond het met Rav best een dingetje omdat hij gevoelig is en licht slaapt. Door jouw doorzettingsvermogen hebben wij een prachtige serie fotos!

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en de snelle levering van de fotos.

De manier waarop jij met kinderen om gaat tijdens een shoot is zeer prettig. Mijn complimenten hiervoor!

Bedankt, en wie weet tot volgend jaar;)

 

lieve groetjes van ons!


dinsdag 26 januari 2016
Elfi Scheffers: Newborn shoot

Twee weken na de geboorte van onze zoon Sven hebben we een newborn shoot gedaan bij Astrid. Naast dat Astrid erg professioneel is en geduld had met onze kleine is het ook nog eens een lieve warme vrouw. De foto's zijn super mooi geworden! Ook de opa's en oma's zijn er erg blij mee. 


vrijdag 08 januari 2016
Esmée : Newborn shoot

Wij hebben toen ons meisje 3 weken oud was een newborn shoot gedaan bij Astrid in de studio. Wat een geduld en wat een rust straalt Astrid uit! Ons meisje was heel alert en het heeft dan ook veel geduld van Astrid gevraagd, pas na een hele tijd viel ze in slaap en kon de shoot beginnen. Het geduld is niet voor niets geweest, de foto's zijn prachtig! Onze trots! Wij krijgen vele complimenten en inmiddels zijn de foto's niet alleen bij ons in huis te zien, maar ook bij de trotse oma's en tante's. Astrid: dank je wel voor het op een hele mooie en natuurlijke manier vastleggen van ons meisje!


donderdag 07 januari 2016
William en Irene: Zwangerschapsshoot

Zowel de foto's als de fotoshoot zijn voor ons een fijne herinnering. De foto's zijn prachtig en wij hebben de samenwerking met Astrid als zeer prettig ervaren. Super! Tot de volgende keer!


maandag 28 december 2015
Familie Donkers : Fotoshoot Liv

Onze dochter is nu ruim 13 maanden oud en inmiddels hebben wij een newborn shoot laten maken door Astrid en cakesmash foto's met haar eerste verjaardag. De newborn shoot is uiteraard bij ons in huis gedaan en de cakesmash in Best in Astrid haar studio. Over beide keren zijn wij erg tevreden. De rust het geduld en het professionele wat Astrid uitstraalt zie je terug in onze foto's. Wat ons betreft blijft Astrid nog lang onze (familie)foto's maken.


vrijdag 04 december 2015
Gia de Nooij- van Son: Fotoshoot

Een prachtige serie foto's, is het resultaat van mijn fotoshoot bij Astrid!

Het was relaxed om bij haar te poseren. Heb genoten van haar professionaliteit !

 

 


zondag 22 november 2015
Sharon: Newborn shoot

Tijdens onze zwangerschap hebben wij van onze zussen een newborn shoot cadeau gekregen. Bijna 2 weken na de geboorte van onze dochter heeft de shoot plaats gevonden. Astrid deed het erg leuk met de kleine meid en de resultaten zijn ontzettend mooi geworden. Erg tevreden over! Iets wat ik iedereen aan kan raden.


vrijdag 20 november 2015
Gertjan en Pascalle van Gameren: Zwangerschap en Newborn fotografie

Via internet zijn mijn man en ik bij de website van Astrid fotografie uitgekomen.

Wij waren opzoek naar iemand die voor ons een mooie zwangerschaps-fotoshoot kon maken.

Op haar website staat de informatie helder en duidelijk en ook aan de telefoon geeft Astrid duidelijke informatie en tips. Erg fijn!

Tijdens de fotosessie neemt ze echt de tijd voor je en er wordt goed naar je wensen geluisterd, erg professioneel.

Over het resultaat van de foto's zijn man en ik zeer tevreden.

Daarom hebben wij besloten om ook een newborn-fotoshoot te laten maken.

Voor onze kleine meid nam zij wederom alle tijd en konden wij beschikken over allerlei accessoires die Astrid klaar had liggen.

De foto's gaan een mooie plek krijgen bij ons in huis. Bedankt Astrid.

 

Groetjes,

Gertjan en Pascalle


zaterdag 07 november 2015
Jordy Bakker: Zwangerschapsshoot

Begin Oktober hebben mijn partner en ik een zwangerschapsshoot gehad met Astrid in haar studio in Best.

Voor beide was dit de eerste fotoshoot maar het is hartstikke goed bevallen. Gedurende de hele shoot was

er een fijne, informele sfeer en wij zijn erg blij met de uiteindelijke foto's. Deze hebben een prominente plek

gekregen in zowel de woonkamer als de kinderkamer.

 

Groetjes,

Jordy & Françoise


maandag 02 november 2015
Niek en Eline de Jong: fantastische fotografe

Astrid heeft tijdens onze trouwdag de hele dag vastgelegd. Het resultaat is een schitterend fotoboek. De foto's zijn prachtig. Naast dat het resultaat geweldig is, is het ook erg prettig om haar gedurende de dag als fotografe te hebben. Zij denkt mee, heeft originele ideeën en stelt zich op zo'n manier op dat zij prachtige foto's maakt, maar dat zij niet opvallend aanwezig is. 

Een echte aanrader!!

 

 


vrijdag 23 oktober 2015
Corinne van Leeuwen: fotoshoot

Hoi Astrid,

 

Dank voor de geweldige foto's die je gemaakt hebt!!! We hebben inmiddels een mooie uitvergroting boven de bank hangen....


donderdag 15 oktober 2015
Maartje Jorritsma: Ervaringen met Astrid Timmers fotografie

Kort geleden hebben wij met onze dochter Lieke deelgenomen aan een fotoshoot bij Atrid Timmers en ik kan het iedereen aanraden. Wat een engelen geduld en het resultaat was geweldig! Zeer professionele aanpak. Nette studio met genoeg keuze uit achtergronden en accessoires. Ik krijg van iedereen super leuke reacties op de gemaakte foto`s. De service was uitstekend. Duidelijke communicatie via, in ons geval, de mail. Foto`s alle zorgvuldig verpakt en snel ontvangen. Kwaliteit vd ontwikkelde foto`s zeer goed. Wij gaan de volgende keer zeer zeker terug naar Astrid Timmers. 

Nogmaals bedankt voor deze prachtige foto`s van onze kleine Lieke! 

Gr Maartje, Ralf en Lieke


zaterdag 03 oktober 2015
Huguette : Newborn fotoshoot Veerle

Ontzettend blij zijn we met de foto's die jij hebt gemaakt van ons pasgeboren dochtertje Veerle en ons gezin. Een hele mooie herinnering aan deze bijzondere periode.

Je hebt met veel geduld en rust de foto's gemaakt en het resultaat is dan ook echt prachtig! We hebben al mooie vergrotingen van onze dochter aan de wand. Ze is nu alweer bijna drie maanden en groeit zo hard dat het extra bijzonder is om deze mooie foto's van het prille begin van haar leven te hebben.

Nogmaals veel dank voor je geduld en het prachtige resultaat!

Groetjes,

Huguette

 


zondag 27 september 2015
Silvie: Zwangerschaps fotoshoot

Een cadeau die we voor altijd vast hebben liggen.....Wat een mooi resultaat zeg die foto's van onze zwangerschaps foto's bij het 'oude meer'. Ondanks geen poseer ervaring mag het resultaat er zeker zijn! Mede dankzij jou geduld en oprechtheid hebben ook de meiden er erg van genoten Astrid. Het lijkt me een hele kunst om dat iedere keer weer voor elkaar te krijgen. Het was heel warm die dag maar dat mog de pret niet drukken. We krijgen alleen maar positieve en leuke reacties. Dus als iemand opzoek is naar een mooie shoot is 'Astrid Timmers fotografie' echt een aanrader.           Astrid nogmaals dank! 


woensdag 23 september 2015
 
Powered by Phoca Guestbook