Voeg een bericht toe
 


Tom, Carlyn en Teus: Newborn shoot

Wij hebben onlangs newborn foto's laten maken van onze Teus!

Wat is Astrid een echte professional, de omgang met onze Teus, het geduld, de creativiteit, de mogelijkheden en uiteindelijk het resultaat is echt super. Wij zijn enorm blij met de prachtige en de vele verschillende foto's!

Ook de snelle service is erg fijn, want je wil natuurlijk zo snel mogelijk de foto's van je baby'tje kunnen bewonderen.

Astrid bedankt voor de foto's!

Groetjes Tom, Carlyn en Teus

 


maandag 19 november 2018
Yannic, Christa en Zoë : Newborn shoot

Review newborn shoot 

In oktober hebben we een newborn shoot geschoten bij Astrid. Tijdens de shoot is Astrid zeer professioneel te werk gegaan. Ze bewaarde goed de rust voor onze dochter die tijdens de shoot veel wakker was. Normaal gezien duurt de shoot 2 uur, maar omdat ze tevreden wakker was is dit iets uitgelopen. Het resultaat was erg mooi tijdens het uirkiezen had ik wel meer foto's verwacht, maar we hebben er op vertrouwd dat we de mooiste resultaten hebben gekregen.  

Groetjes Christa en Yannic 


zaterdag 17 november 2018
ivo en ilona donkers : sam 1 jaar

Hoi Astrid,

 

In januari hebben we een newborn shoot laten maken van onze zoon Sam. Nu zitten we alweer in november en is hij inmiddels alweer 10 maanden!

Wat gaat het snel!!!!! Veel te snel!!!!

We hebben indertijd van onze dochter een cakesmash laten maken nu is onze vraag doe je dit nog? Wij wilde graag een shoot van onze zoon omdat hij 1 wordt en eventueel een paar foto's samen met zijn grote zus.

We horen graag van jou!

Vriendelijke groetjes,

Ivo en Ilona Donkers 


zaterdag 03 november 2018
Tanja: Zwangerschap & Newborn fotoshoot

Bij Astrid heb ik een zwangerschap en newborn shoot laten maken. Ik ben nogal onzeker over mezelf en twijfelde daarom of ik een zwangerschaps shoot zou laten maken. Astrid verzekerde mij dat ze ook van mij mooie foto’s kan maken en ik niet onzeker hoef te zijn. Dit heeft ze 100% waargemaakt! Ze nam echt de tijd voor me en stelde mij helemaal op mijn gemak. Ik wilde graag een foto samen met mijn hond, en ik mocht hem mee naar de studio nemen, vond ze geen probleem! De foto's zijn allemaal heel erg mooi geworden.

De newborn shoot was helemaal geweldig. Hoe Astrid met de baby omgaat, echt super! M’n zoontje heeft de hele shoot geslapen. Mede doordat zij zo ontzettend rustig met hem omging. En wat ik erg leuk vind aan haar, ze is heel perfectionistisch. Vingertjes, de lippen, het dekentje, alles moet tot op het kleinste detail perfect op de foto! Fijn om te zien als je zelf ook een perfectionist bent. Ook deze foto’s zijn allemaal heel mooi geworden!

Ik ben echt heel erg tevreden over alles en zou iedereen aanraden om foto’s bij Astrid te laten maken! Ik ga in ieder geval zeker nog een keer naar haar terug.


woensdag 03 oktober 2018
Geert Duijf: Familieshoot

Super leuke fotoshoot gedaan op strijp s. Dit was al de tweede keer met het hele gezin en het was weer leuk. Kinderen worden goed op hun gemak gesteld.

Bedankt voor de foto's!


dinsdag 02 oktober 2018
Maarten: Newborn shoot

afgelopen augustus onze 3e shoot bij Astrid gedaan en weer heeft ze supermooie fotos gemaakt! We kwamen voor newbornshoot, maar ze heeft de hele familie ook op de foto gezet! Astrid stelt iedereen op zijn gemak en bereidt de shoots goed voor. Ze luistert naar suggesties waardoor je de fotos krijgt die je graag wilt! We zijn weer erg tevreden!! Astrid bedankt!!


dinsdag 18 september 2018
Ryan Hoofs: Familieshoot

Na een hele mooie zwangerschaps- en newbornshoot wilden we bij de 1e verjaardag van onze dochter graag een nieuwe fotosessie met Astrid doen. Deze keer niet in de studio maar in het park vlakbij ons huis. De sfeer was wederom ongedwongen hetgeen heeft geleid tot schitterende foto's. Het enige nadeel was het maken van een keuze bij zoveel mooie foto's :).

Heel erg bedankt en tot de volgende keer!

 

 

 


donderdag 30 augustus 2018
Ilona: Aanrader

Wij hebben de zwangerschap- en newbornshoot  gedaan! Echt een aanrader. Ik sta niet zo graag voor de camera maar ze weet je heel goed op gemak te stellen. En hoe ze omgaat met de kleine zo rustig zoveel geduld en hele mooie foto's! Echt een aanrader!


vrijdag 22 juni 2018
Danielle Koudstaal: Familiefoto's

Astrid, wat een fijne zaterdagochtend in het bos hebben we gehad met de familie fotoshoot.

We zijn ook heel erg blij met het resultaat.

Knap hoe je erg mooie foto's hebt gemaakt van een jongetje van zes dat echt nooit op de foto wil!

Nu wachten we vol spanning op het fotoboekje,

 

Dank je wel,

 

groetjes Danielle

 

 


dinsdag 19 juni 2018
Henriette de Boer: Familieshoot

We hebben met ons gezin een familieshoot gehad in een mooi natuurgebied bij Son. We kregen van fotografe Astrid van te voren advies over de te dragen kleding. Dat was heel fijn. Daardoor waren de kleuren goed op elkaar afgestemd. Ze deed het heel goed met onze 4 kleinzonen van 3,5,6 en 8 jaar. Ze gingen zelfs meedenken over de poses, waardoor we heel spontane foto's kregen. Door haar geduld en het mooie weer werd het een hele leuke middag. En de foto's zijn prachtig geworden. 


zondag 17 juni 2018
Koudstaal: Familie shoot

Wij hebben in mei een familie shoot bij het oude meer in Son gedaan met Astrid. Ze was goed voorbereid en had leuke plaatsen bedacht en een houten kratje meegenomen. Hierdoor hebben we mooie foto’s met natuur op de achtergrond gekregen. Het was erg fijn dat Astrid de tijd nam om iedereen op de foto te krijgen. Het resultaat is prachtig. 

Bedankt voor het mooie foto’s.

 

Fam. Koudstaal


zondag 17 juni 2018
Claudine Driessen: Zwangerschap & Newborn Shoot

Zwangerschap en Newborn shoot laten maken bij Astrid en ben zeer tevreden over het resultaat. Astrid heeft veel geduld en stelt je op je gemak wat ik erg belangrijk vindt. Ze denkt mee en luistert goed naar de wensen die je hebt. Heel erg bedankt!!

Echt een aanrader! 


vrijdag 28 juli 2017
Menno, Martine en Femm: Heel blij met de mooie foto's!

In de 37ste week van de zwangerschap (april) realiseerden we ons dat we toch wel heel graag nog mooie zwangerschapsfoto's wilden laten maken. Nogal op de valreep, maar dat was geen enkel probleem voor Astrid. Ondanks haar hele volle agenda konden we twee dagen later al in de studio terecht. 

Twee weken later is onze kleine Femm geboren. En ook van haar wilden we graag mooie foto's laten maken. En dat is ook zeker gelukt!

Astrid is een lieve vrouw, stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ook met Femm was ze erg lief en geduldig. Astrid is heel precies en dat is ook echt te zien aan het eindresultaat. We zijn heel erg blij met de foto's, waar we nog heel lang plezier  van gaan hebben. Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen. 

Astrid, dank je wel voor je gastvrijheid. We komen zeker nog een keertje bij je terug!

 

Lieve groet,

Menno, Martine en FemmHeel blij met de mooie 


zaterdag 01 juli 2017
Irene van Erp : Newbornshoot

We hebben in februari en in april van dit jaar een shoot gehad bij je. Wat een fantastische ervaring. Alle wensen die wij hadden heeft Astrid meegenomen en ze was ontzettend lief en geduldig met onze meisjes. Er is totaal geen tijdsdruk en tijdens de shoot voel je je niet opgejaagd door de klok.

De foto's zijn geweldig geworden en hangen inmiddels al bij ons aan de muur. 

Voor een volgende shoot komen we zeker weer bij je terug. 

Groetjes  

Irene, Rick, Sara en Eva 


zondag 25 juni 2017
Tamara Tim en Dex: Newborn fotoshoot

Op 2 mei 2017 hebben wij een newborn fotoshoot laten maken van onze zoon. Bij aankomst in de studio, werden we vriendelijk verwelkomd door Astrid. De koffie en koek stonden voor ons klaar, we kwamen niks te kort! Astrid was heel lief en zorgzaam voor onze zoon. De fotoshoot verliep goed en gezellig en het resultaat was boven verwachting. Wij zijn erg blij met onze prachtige foto's van ons eerste kindje, we komen hier zeker weer terug.

Groetjes Tamara, Tim en Dex 


woensdag 14 juni 2017
 
Powered by Phoca Guestbook