Informatie Zwangerschap Fotoshoot

Zwangerschaps Fotoshoot

Hoe bijzonder is het om zwanger te zijn. Een periode in het leven van een vrouw die maar van hele korte duur is. Om dit moment en deze bijzondere verandering van een vrouwelijk lichaam nooit meer te vergeten is een zwangerschaps fotoshoot een echte aanrader.

Met een zwangerschapsfotoreportage leggen we je mooie bolle buikje op een bijzondere manier vast. De fotoreportage duurt gemiddeld 1 uur en kan plaatsvinden in mijn studio te Eindhoven of op locatie. Je kunt er voor kiezen om alleen op de foto te gaan maar ook een eventuele partner of andere kindjes uit jullie gezin zijn welkom.

Bij een zwangerschap is je buik vaak het mooist rond 32 a 35 weken, maar dat kan per persoon en per zwangerschap sterk verschillen. Zo groeit je buik bij een volgende zwangerschap vaak een stuk sneller. Reserveer tijdig een plekje voor een fotoreportage zodat er nog plaats is in de weken dat je buik op zijn mooist is.

Binnen 2 weken na de fotoreportage zijn de foto's gereed om te bekijken. De foto's komen op een persoonlijke online pagina te staan waaruit je de foto's kunt kiezen. De foto's die je te zien krijgt zijn allemaal licht bewerkt. Je maakt vervolgens zelf een selectie van de foto’s die je graag wilt bestellen. Zodra je je keuze gemaakt hebt worden de foto’s definitief bewerkt, dit duurt ongeveer 2 weken. Daarna stuur ik de foto's in hoge resolutie en zonder logo naar je door. Daarna zal ik het fotoboekje voor jullie gereed maken.

Hoeveel kost een Zwangerschapsreportage?

Op basis van jouw wensen en jouw budget kies je het pakket wat bij je past. Er is al Zwangerschapsreportage vanaf €125,-. Tip: wil je ook nog professionele foto’s laten maken van je pasgeboren baby, neem maar eens een kijkje bij de newborn fotoshoots.

Neem snel contact met me op voor het maken van een afspraak!

X

Boeken

Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken? Vul dan onderstaande formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je dan laten weten of ik nog tijd heb. Twijfel je nog? Dan kun je uiteraard ook even bellen, of in ieder geval via onderstaand contactformulier informeren of ik nog tijd heb.

Let op: het invullen van dit formulier is dus nog geen boeking of bevestiging.